• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2020

15:42

Roditelji sedeli u sobi kad su čuli jeziv vrisak deteta u hodniku: CIPELARNIK DEČAKU SMRSKAO GLAVU I PLUĆA, LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT

Vesti

Roditelji sedeli u sobi kad su čuli jeziv vrisak deteta u hodniku: CIPELARNIK DEČAKU SMRSKAO GLAVU I PLUĆA, LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT

Podeli vest

Mali Mateja T. (3) teško je povređen u četvrtak kada je na njega pao cipelarnik u porodičnoj kući u beogradskom naselju Vinča!

Mališan je zadobio stravične povrede glave i grudnog koša i hitno je prevezen u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

Radovao se

Do stravične nesreće došlo je u četvrtak uveče u kući u Beogradskoj ulici. Komšija nam je ispričao da su Matejini roditelji prethodnog dana kupili cipelarnik, visok oko 1,2 metra, ali ga verovatno nisu dobro pričvrstili za zid kad su ga montirali.
- Mali Mateja se radovao tom cipelarniku jer su mu roditelji obećali da će tamo moći da slaže svoje igračke. Jedva je čekao da ga montiraju... To je težak cipelarnik, sa ogledalom, i kad je postavljen uza zid, Mateja je odmah otišao po svoje igračke - ispričao nam je komšija.
Prema njegovim rečima, dečak je bio sam kad se desila nesreća.


- Roditelji su mu bili u susednoj sobi, nisu ni slutili da može da se desi nešto strašno. Mali Mateja je u trenutku nesreće verovatno pokušao da se popne na cipelarnik, kad se on srušio. Roditelji su čuli tresak i odmah su dotrčali do deteta... Šokirali su se kad su videli kako ga je prignječila teška polica. Odmah su ga oslobodili i pozvali Hitnu pomoć - rekao je komšija.
Kako smo saznali, po dolasku Hitne pomoći mališan je bio bez svesti, ali je davao znake života. Brzo je prebačen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške povrede opasne po život.
- Mateja je zadobio povrede glave i grudnog koša, zbog čega je iz Urgentnog centra prevezen u Dečju kliniku u Tiršovoj. Ima prelom lobanje i nagnječenje mozga - rekao je naš sagovornik iz bolnice.

Živahno dete

Meštani Beogradske ulice kazali su nam da Mateja ima mlađeg brata i da su se roditelji lepo brinuli o njima.
- Oni su vredna i poštena porodica. Mateja je živahno dete, ali je uvek bio pod nadzorom roditelja... Nesreća se desila u trenutku, niko se tome nije nadao... Molimo Boga da se oporavi - kazala je komšinica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neko

pre 3 godine

Verovatno nije bio pricvrscen uopste, jer kao i vecina stvari koje uticu na bezbednost kod nas svesno se ignorisu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija