• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

26.12.2020

16:25

OBEĆAO DEVOJČICI KINDER JAJE I REKAO JOJ DA SE SKINE, PA POČEO DA JE DODIRUJE PO TELU! Saslušan dečak zbog navodnog polnog uznemiravanja!

Vesti

OBEĆAO DEVOJČICI KINDER JAJE I REKAO JOJ DA SE SKINE, PA POČEO DA JE DODIRUJE PO TELU! Saslušan dečak zbog navodnog polnog uznemiravanja!

Podeli vest

Dve porodice žive u blizini, dobro se poznaju i često su se posećivale. Nakon saslušanja on nije zadržan u pritvoru

Nakon što su pojedini mediji objavili da je Š.V. (15) iz Matijevca, kod Vladimiraca, uhapšen zbog sumnje da je napastvovao četvorogodišnju devojčicu iz istog sela, Policijska uprava u Šapcu saopštila je da je mladić uhapšen zbog sumnje da je devojčicu polno uznemiravao.

Š.V. je noćas saslušan u Višem sudu u Šapcu pred sudijom za maloletnike. Nakon saslušanja on nije zadržan u pritvoru, a u nastavku istrage koju vodi sudija za prethodni postupak ispitaće se sve okolnosti ovog slučaja i odlučivati o kvalifikaciji krivičnog dela.

ŠOKANTNA ISPOVEST RODBINE UHAPŠENOG POPA: Ona je njega progonila, pravila nam je haos!

Kako Telegraf.rs saznaje, devojčica je bila na ginekološkom pregledu, a lekari nisu konstatovali povrede koje bi potvrdile da je devojčica silovana.

- S obzirom da devojčica ima tek četiri godine za nju sve može biti traumatično. Takođe, i dečak, koji je krupniji i razvijeniji za svoje godine, ipak je stariji maloletnik i praktično još dete. Zbog toga istraga u ovom slučaju treba da bude obazriva i uključiće i stručnjake, psihologe i pedagoge - navodi izvor Telegrafa.rs.

Dve porodice žive u blizini, dobro se poznaju i često su se posećivale. Devojčica se mladiću, kada je pre četiri dana došao njihovoj kući, požalila kako je svrbi po telu. On joj je, navodno, obećao kinder jaje i rekao da se skine, pa ju je dodirivao da bi pogledao gde je svrbi.

Foto: Pixabay

- Izvesno je da devojčica nije silovana niti je nad njom izvršena obljuba, a da li će mladić odgovarati za neko drugo krivično delo kao što su nedozvoljene polne radnje ili polno uznemiravanje o tome je rano govoriti. Devojčica ima svega četiri godine i sigurno će se procenjivati istinitost njene priče, kao i okolnost da su roditelji slučaj prijavili policiji nakon četiri dana. Takođe, moraju se proceniti ličnost i ponašanje mladića koji je osumnjičen - rekao je za Telegraf.rs advokat koji zastupa maloletnike.

U Matijevcu skoro niko nije želeo da sa novinarima razgovara o ovom slučaju. Iako su kuće raštrkane, selo je malo i ljudi dobro poznaju obe porodice.

- Da je normalno da momak od 15 godina dodiruje devojčicu od četiri godine - nije. Opet, oni su bili kućni prijatelji i ko zna kako se i šta se stvarno dogodilo. Ne verujem da bi roditelji devojčice izmišljali. Ako je nešto uradio detetu, neka odgovara - kaže deka iz Matijevca koji poznaje obe porodice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodora Lektora

pre 3 godine

Zašto objavljujete sliku deteta, čak i ako je samo ilustracija [nepoznatog deteta]? Zašto, kad veoma dobro znate da kršite zakon, i da vam nije prvi put da to radite!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija