• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

28.01.2021

07:11

PENZIONERA DRAGANA (60) UBIO PROVALNIK Telo nađeno sa jastukom preko glave, komšije OTKRILE ČUDAN DETALJ

Vesti

PENZIONERA DRAGANA (60) UBIO PROVALNIK Telo nađeno sa jastukom preko glave, komšije OTKRILE ČUDAN DETALJ

Podeli vest

Nepoznati razbojnik juče je pred zoru nožem zaklao penzionera Dragana Vukovića (60) u njegovoj kući u Pešterskoj ulici u beogradskom naselju Mali Mokri Lug!

Krvnik je usred noći upao u Vukovićevu kuću i izmasakrirao nesrećnog penzionera, koji je bio u krevetu. Pretpostavlja se da je motiv svirepog zločina pljačka iako kuća nije bila ispremetana.


Kako saznajemo od izvora iz istrage, krvavi pir odigrao se oko četiri sata ujutro. Tada su Vukovićeve podstanarke, koje žive na spratu iznad, čule buku i jauke, pa su pozvale policiju.

Razbio staklo

- Podstanarke su prijavile da je u Draganovoj kući provalnik i da od straha nisu smele da siđu kod njega. Patrola je stigla do Vukovića za samo nekoliko minuta, ali ubica je već bio pobegao. Kad su policajci ušli u stan, u krevetu su pronašli iskasapljenog čoveka. Leš je bio pokriven ćebetom, a preko glave mu je bio jastuk - kaže naš izvor i dodaje:


- Kako je utvrđeno tokom uviđaja, ubica se sa zadnje strane dvorišta popeo na krov šupe, a odatle na terasu. Tamo je razbio staklo na vratima i upao u kuću.


Sudeći prema tragovima zatečenim u Vukovićevoj sobi, provalnik je odmah nasrnuo na njega, s namerom da ga ubije.

Foto: Informer

Mesto zločina


- Dragana je prenula iz sna lomljava stakla, pa je pokušao da ustane iz kreveta, ali ga je ubica odmah napao nožem. Dok ga je krvnik ubadao po vratu i grudima, nesrećni Vuković je zapomagao, što su čule podstanarke. Odmah posle zločina ubica je pobegao, a nakon uviđaja biće poznato da li je nešto uspeo da ukrade do dolaska policije - rekao je naš izvor.


Prema njegovim rečima, forenzičari su detaljno pregledali Vukovićevu kuću u potrazi za materijalnim dokazima, koji bi pomogli u identifikaciji ubice, a inspektori su preuzeli snimke video-nadzora iz okolnih ulica.

Hteo da ide u Nemačku
Draganov komšija kazao nam je da je Vuković rodom iz Valjeva i da je pre šest-sedam godina kupio kuću u Malom Mokrom Lugu.
- Lepo je sredio kuću, pa je živeo sam na jednom spratu, a drugi je izdavao. Penzioner je, a kako mi je ispričao, radio je na kopovima u Kolubari - kaže komšija i dodaje:
- Znam da iz prvog braka ima odraslu ćerku, a iz drugog braka ima sinčića od sedam godina. Pričao mi je da mu je druga supruga u Nemačkoj i planirao je da ode za njom, ali ne znam šta ga je zadržavalo ovde.
Meštani Pešterske ulice, gde se desio zločin, kažu da u njihovom kraju nije bilo provala poslednjih godina.
- Šokirao sam se kad sam čuo da je neki razbojnik ubio komšiju. Dragana sam samo površno poznavao, nismo se družili. Malo mi je čudno ako je ubijen samo zbog pljačke. Ako je stvarno provalnik upao u kuću i zatekao Dragana u krevetu, mogao je da pobegne, a ne da ga tako krvnički iskasapi nožem - kazao je komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija