• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

08.02.2021

18:00

NEĐELJKOVA ODBRANA ZAPREPASTILA SVE U SUDNICI! ŠOK TVRDNJE! Prebacuju krivicu na lekare: "Miloš bi bio živ da su brinuli"!

Vesti

NEĐELJKOVA ODBRANA ZAPREPASTILA SVE U SUDNICI! ŠOK TVRDNJE! Prebacuju krivicu na lekare: "Miloš bi bio živ da su brinuli"!

Podeli vest

Đurović se tereti za teško ubistvo, a zaprećena kazna je od 10 do 40 godina zatvora

Suđenje Neđeljku Đuroviću (31) povodom optužbi za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem sudskog veštaka za sudsku medicinu.

On, za razliku od prethodnog veštaka, koji je preminuo, tvrdi da Miloš nije uboden s preda, već bočno, što odbrana optuženog osporava. Odbrana je danas čak iznela i tvrdnju da bi "Mileusnić bio živ da je medicinsko osoblje dobro brinulo o njemu".

Foto: Informer/Facebook

Ðurovićeva odbrana je za ovo ročište, angažovala i svog stručnog savetnika za sudsku medicinu, međutim, doktorka koja je trebalo danas da se pojavi, nije došla, već je svoje iskaz dala u spisu koji je čitan na sudu.

Pošto osporava nalaz veštaka, Neđeljkov advokat je tražio da se utvrdi tim ljudi koji će u vezi sa svim da da svoje mišljenje, a o čemu sud tek treba da donese odluku. 

GRLIO SAM SINA DOK JE LEŽAO U KOVČEGU! Otac studenta koji je ubijen pre dve godine u Beogradu: Poslao sam ga na studije, a sada...

Inače, da podsetimo, Milošec otac je hirurg, i kada je video obdukcioni nalaz, znao je da njegovom sinu nije bilo spasa.

- Dok je umirao, moj sin je ponavljao "moram da izdržim, moram da izdržim...", ali nož mu je rasekao trbušnu aortu. Toliko je iskrvario da nije mogao da izdrži i preživi - rekao je ranije Goran Mileusnić za  Telegraf.rs.

Sledeće ročište je zakazano za 10. mart, a na njemu bi trebalo da se uradi antropološko veštačenje.

NASTAVLJENO SUĐENJE ZA SVIREPO UBISTVO MILOŠA MILEUSNIĆA: Optuženi ispitivao policajce, pokušava da se predstavi kao ŽRTVA NAMEŠTALJKE?!

Ðurović je u februaru 2020. godine na početku suđenja, negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića.

Uhapšen je ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Tata crnogorac, kopa i rukama i nogama ! ! ! ! ! ! ! !

Penzioner

pre 3 godine

Treba ga strpati na dozivotni i njegovom ocu dati koju godinu zato sto ne bira sredstva da odbrani sina idiota!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija