• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2021

09:50

VULETIĆ PRETI KRIVIČNIM PRIJAVAMA VUČIĆU I VULINU JER SU SE DRZNULI DA GOVORE O NJEGOVIM BLISKIM KONTAKTIMA SA VELJOM NEVOLJOM! /VIDEO/

Vesti

VULETIĆ PRETI KRIVIČNIM PRIJAVAMA VUČIĆU I VULINU JER SU SE DRZNULI DA GOVORE O NJEGOVIM BLISKIM KONTAKTIMA SA VELJOM NEVOLJOM! /VIDEO/

Podeli vest

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić koji je dobio poziv za saslušanje u prostorijama SBPOK u Makišu u vezi sa poznanstvom sa Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela: pranje novca, otmica i iznuda, izjavio je uoči odlaska na saslušanje da će podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra policije Aleksandra Vulina, ali da prvo mora da ode u policiju


Vuletić je novinarima rekao da je dobio hitan poziv za saslušanje u SBPOK na okolnosti tri krivična dela: iznuda, otmica i pranje novca, baš u trenutku kad je u tužilaštvu hteo da podnese krivične prijave protiv predsednika Vučića i ministra Vulina.

Inače, kako je Informer već pisao, Vuletić je pre nekoliko dana uhvaćen u strašnim lažima!

On je najpre tvrdio da maltene ne poznaje Veljka Belivuka - Velju Nevolju, ali su onda objavljeni njihovi prisluškivani razgovori iz kojih se očigledno vidi da su bili jako bliski i da su sklapali sumnjive dilove.

Nakon što je Informer objavio audio snimak razgovora vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka i Vuletića u kojem se čuje u koliko dobrim odnosima su bili, da su čak imali i neki "tal", Vuletić se prvo ograđivao od cele priče, branio, a onda je izgubio živce pa je uputio jezive pretnje smrću glavnom i odgovornom uredniku Informera.

Podsetimo, glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući u specijalnom izdanju Nacionalnog dnevnika na TV Pink govorio je upravo o vezama Vuletića i vođe kriminalnog klana Veljka Belivuka.

- Došli smo do čvrstih saznanja da se gospodin Vuletić viđao sa Veljkom Belivukom dok je ovaj bio u kućnom pritvoru. Kada mu je bilo zabranjeno da komunicira sa ljudima, Vuletić je tajno išao kod njega i viđao se sa njim, dogovarao sa njim neke poslove - otkrio je glavni i odgovorni urednik Informera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera Savic

pre 3 godine

Ovaj Vuletic svasta radio i on jos preti nekome.

Anja

pre 3 godine

Vuletic je itekako u uskoj povezanosti sa Veljom,pa imamo usi, culi smo taj razgovor,ali ko zna sta se sve krije iza tog odnosa.

Nevena

pre 3 godine

Ma protiv koga on da podnosi krivicne prijave, bolje neka gleda kako ce da objasni te veze sa Veljkom, i ko zna koje sve radnje je obavljao protivzakonite.

Jovana

pre 3 godine

Predstavlja se kao nevinašce i žrtva. Podmukao čovek.

Eka

pre 3 godine

Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju pa tako i Vuleticeva...

Lena

pre 3 godine

Vuletic se ocigledno previse razmahao i umislio da je jaci od drzave, tako da je krajnje vreme da padne na zemlju i odgovara za sva ucinjena dela! Ovo je opomena svima ostlalima i dokaz da nema nedodirljivih pred zakonom!

FetNab

pre 3 godine

Zasto taj isprdak crnogorsi jos hoda po Srbiji? Oduzeti drzavljanstvo i mrs u brda,

Vlajko77

pre 3 godine

Nadam se da ce gospodin Vuletic za sve odgovarati !

Rale

pre 3 godine

Tako vam je to,neko se čuje s.nekim telefonom i odmah je najgori kriminalac a neko u kafićima zagrljen sedi sa istim tim ljudima i nije nizašta kriv to mu dodje kao slučajno??

ALEmat

pre 3 godine

Kakve pretnje, hapsite krimosa pa neka dokazuje da nije "poznavao" Belivuka.

Stevan

pre 3 godine

Kako to da sada svi od potencijalnih okrivljenih imaju zdravstvene probleme, nešto tu smrdi. Optužbe su ozbiljne, videćemo epilog, ako je nevin nema razloga da se boji.

Milan

pre 3 godine

Znao je da je otkriven pa je hteo da napravi predstavu i politizuje citavu stvar, to ga nece spasiti odgovornosti posto je ocigledno da nije cist..

Sara

pre 3 godine

Svako ko je povezan i blizak sa kriminalcem sigurno je i umesan u prljave poslove

Mika

pre 3 godine

Predao ali bez dokaza. Znamo da oni iz opozicije samo tuzazkaju, a kada izgube procese i dokaze se da su lazovi, e onda kazu da se ne vazi

Danica

pre 3 godine

Znas da si Vuleticu u problemu zato je ova reakciji logicna

Petrosijan

pre 3 godine

Vuletic moze samo da preti od tog posla nema nista.

mira

pre 3 godine

Ovo je zaista jako strašno šta se u Srbiji dešava. Hvala našem predsedniku Vučiću na svemu što radi za interes naroda i države.

mira

pre 3 godine

Kriminal u Srbiji je uništen više niko neće da bude zaštićen u činjenju zlodela treba da smo zahvalni Predsedniku Vučiću

mira

pre 3 godine

Ovo je strašno i jezivo i tome se mora stati na put!Iza rešetaka i najstrožije osuditit!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17