• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

31.03.2021

12:58

"AUDIJEM" SLETEO SA PUTA, UDARIO ŽENU I DETE U KOLICIMA Nesreća u Leskovcu, mladić (19) vozio brže od dozvoljenog

Vesti

"AUDIJEM" SLETEO SA PUTA, UDARIO ŽENU I DETE U KOLICIMA Nesreća u Leskovcu, mladić (19) vozio brže od dozvoljenog

Podeli vest

Mladić O.I. (19) iz Leskoca je automobilom "audi", usled neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, sinoć sleteo sa kolovoza i naleteo na ženu (53) koja je u tom trenutku gurala kolica sa detetom.

Žena je zadobila teške telesne povrede i zbrinuta je u Kliničkom centru u Nišu, dok dete nije povređeno, saopštila je PU Leskovac.

U tom udesu, u Ulici Rade Žunića, vozač "audija" je lakše povređen.

Policija u Leskovcu podneće krivičnu prijavu protivvozača zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija