• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

04.05.2021

13:41

RODITELJI IDENTIFIKOVALI BOGDANOVO TELO! Ovako su ga ronioci izvukli iz automobila koji je na dnu jezera LEŽAO NA KROVU/VIDEO/FOTO/

Vesti

RODITELJI IDENTIFIKOVALI BOGDANOVO TELO! Ovako su ga ronioci izvukli iz automobila koji je na dnu jezera LEŽAO NA KROVU/VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Veliki broj Majdanpečana okupio se na obali jezera Veliki Zaton u koga su tokom noći kolima upala trojica mladića. Kao što je poznato dvojica su uspela da se izvuku dok je nesrećni Bogdan I. (19), za koga se veruje da je upravljao vozilom, potonuo zajedno sa automobilom

Na mesto nesreće, uz policiju i Hitnu pomoć ubrzo su stigli Bogdanovi roditelji, koji su s nevericom i suzama u očima s obale jezera dozivali nesrećnog mladića. 

Tragedija bi bila sigurno još i veća, da iz vozila koje se kretalo iza njih, nije istrčao mladić iz Majdanpeka koji je skočio u vodu i izvukao onesvešćenog Vuka Đ.(18).

Foto: V.J.

 

U isto vreme njegov suvozač pozvao je policiju i Hitnu pomoć. Uskoro su stigli i ronioci, kako bi sa dna jezera izvukli telo nastradalog Bogdana I.  

- Brzo smo na dnu jezera pronašli automobil. Bio je okrenut na krov vrata su bila zatvorena, samo je gepek bio otvoren- ispričao je jedan od spasilaca specijalno za Informer.

Foto: V.J.

 

On je istakao da su ronioci dobili posebno naređenje da nikako ne ulaze u automobil, već da telo nesrećnog mladića izvuku kroz prozor.

- Razbili smo vozačko staklo, telo zavezali kanapom i izvukli ga na obalu-ispričao je spasilac dodajući da u ovom trenutku pokušavaju da iz vode izvuku i automobil.

U isto vreme neutešni roditelji dobili su poziv da na obali Jezera Veliki Zaton identifikuju telo nastradlog Bogdana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17