• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

28.05.2021

10:57

STANARE PROBUDIO PRASAK, "MEČKA" JE ODLETELA U VAZDUH! Stravična eksplozija u gluvo doba noći UNIŠTILA LUKSUZNI MERCEDES/FOTO/

Vesti

STANARE PROBUDIO PRASAK, "MEČKA" JE ODLETELA U VAZDUH! Stravična eksplozija u gluvo doba noći UNIŠTILA LUKSUZNI MERCEDES/FOTO/

Podeli vest

Jutros oko 2 sata, u kikindskom Mikronaselju, u Partizanskoj ulici, zapalio se automobil marke „mercedes“.

Povređenih nije bilo, a policija je na licu mesta i obavlja uviđaj, nakon čega će se znati svi detalji eksplozije automobila. Vatra je lokalizovana brzom intervencijom kikindskih vatrogasaca.  U Policijskoj upravi Kikinda potvrdili su događaj, kao i da nije bilo povređenih osoba.

Većina stanara nije čula eksploziju automobila, doj je jedna stanarka rekla da ju je pobudio jak prasak.

Foto: V.N.

 

- Odmah sam pomislila da je možda eksplodirala plinska boca. Kad sam pogledala kroz prozor, vatra je buktala. Vatogasci su odmah došli i ugasili požar-kaže jedna komšinica.

Na licu mesta vidi se da je vozilo potpuno izgorelo, a na sve strane rasuti su delovi uništenog „mercedesa“. Šta je dovelo do eksplozije znaće se nakon uviđaja, da li se putničko vozilo samo zapalilo ili je došlo do paljenja automobila od strane druge osobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17