• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2021

13:08

IZA REŠETAKA KAO KOD KUĆE! Uhapšen zbog nasilja, Sloba Snajper već ima 15 krivičnih prijava i BAR DVE OSUĐUJUĆE PRESUDE!

MUP Srbije

Vesti

IZA REŠETAKA KAO KOD KUĆE! Uhapšen zbog nasilja, Sloba Snajper već ima 15 krivičnih prijava i BAR DVE OSUĐUJUĆE PRESUDE!

Podeli vest

Vođa navijača FK Vojvodina Slobodan Milutinović, poznatiji kao Sloba Snajper, uhapšen je sinoć nakon što je u iznajmljenom stanu pretukao ljubavnicu

Kako su mediji preneli, neimenovana žena već je prijavljivala nasilje. Kako navode, prethodnog puta pretučena je u novosadskom ugostiteljskom objektu.

Milutinović je javnosti postao poznat kao fudbalski huligan i telohranitelj Bate Kankana, a danas je na čelu FK Kabela. Prema informacijama kojim raspolažemo, ovaj mladić već je stigao da zaradi oko 15 krivičnih prijava i bar dve osuđujuće sudske presude.

Sloba Snajper ranije je uhapšen sa svojom zakonitom suprugom u policijskoj akciji tokom koje se radilo na rasvetljavanju ubistva MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47).

Kao što smo već rekli, ovo nije prvi put da ime Slobodana Milutinovića ispunjava stupce crne hronike. Početkom septembra ove godine, kod Milutinovića i supruge pronađeno je oružje u nelegalnom posedu, a par je pušten da se brani sa slobode.

Foto: Facebook

 

U martu ove godine Milutinovića je uhapsila policija Republike Srpske. Kako su tamošnji mediji naveli, on i još jedna osoba iz Novih Ledinaca, privedeni su na kriminalističku obradu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela, posle čega su pušteni na slobodu.

U tom trenutku Snajper je bio član Upravnog odbora Vojvodine. Pred kraj 2020. godine izabran je na to mesto, iako je odranije bio povezan sa klubom, kao vođa navijača. Petnaestak dana nakon hapšenja podneo je ostavku na mesto u UO kluba.

Svojevremeno je ležao i u zatvoru, a teretio se za nedozvoljeno nošenje oružja, napad na službeno lice, nanošenje teških povreda, kao i da je učestvovao u poslovima sa drogom i prostitucijom.

Tri puta izbegao smrt

Slobodan Milutinović u novosadskom naselju Grbavica, prošle godine u februaru, preživeo je napad kada je bombaš "promašio" i postavio slabiju eksplozivnu napravu ispod njegovog džipa "porše kajen".

U novembru 2013. zapaljen je džip "mercedes ML", koji se vodio na Milutinovićevu devojku. Navodno se na meti piromana našao ne zbog tribina i prevlasti već zbog duga od 40.000 evra.

Krajem oktobra 2018. na meti piromana bio je džip "volvo XC 90" koji je koristio Milutinović. Tada se spekulisalo da li je incident povezan sa dešavanjima oko FK Vojvodina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija