• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

26.10.2021

14:50

PIROMAN OSTAO NA SLOBODI! Zapalio automobile Snajperove ljubavnice, određena mu ZABRANA NAPUŠTANJA BORAVIŠTA?!

printscreen nsuzivo.rs

Vesti

PIROMAN OSTAO NA SLOBODI! Zapalio automobile Snajperove ljubavnice, određena mu ZABRANA NAPUŠTANJA BORAVIŠTA?!

Podeli vest

Rešenjem sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu, Milanu R. (26) iz Bača, osumnjičenom za teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti, nije određen pritvor

Njemu je izrečena mera zabrane napuštanja boravišta uz obavezno javljanje svakih petnaest dana nadležnoj policijskoj stanici.

Sud je, kako je „Novostima“ kazala Svjetlana Radovanović, portparol Osnovnog suda u Novom Sadu, doneo takvu odluku smatrajući da se izricanjem ovakve mere može ostvariti nesmetano vođenje krivičnog postupka.

U Osnovnom javnom tužilaštvu navode da su sudu predložili da se osumnjičenom odredi pritvor od 30 dana, ali da je to odbijeno, i da će se u propisanom roku žaliti na u odluku.

Foto: pritnscreen

 

Ovaj dvadesetšestogodišnjak je uhapšen pod njumnjom da je 7. oktobra u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu, na parkingu izazvao požar na dva skupocena automobila marke „bmvx5“ i „mercedes“, A klase, koja su u potpunosti izgorela. Vozila su u vlasništvu porodice devojke U.J. (23) iz Novog Sada, koja je pre toga policiji prijavila sugrađanina Slobodana Milutoinovića Snajpera, sa kojim je bila u emotivnoj vezi, da je maltretirao i tukao, posle čega je on uhapšen, i od tada se nalazi u pritvoru.

Pričinjena je velika materijalna šteta, i niko nije povređen, a porodica kojoj pripadaju automobili živi u obližnjoj zgradi i navodno su parking mesta zakupljena za ta dva vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SNIMAK PALJENJA SKUPOCENOG BMW X5 I MERCEDESA A KLASE! Dan pred suđenje Snajperu izgoreli automobili svedoka?!/VIDEO/
Hronika

SNIMAK PALJENJA SKUPOCENOG BMW X5 I MERCEDESA A KLASE! Dan pred suđenje Snajperu izgoreli automobili svedoka?!/VIDEO/

Nakon što je potvrđeno da su sinoć u Novom Sadu zapaljeni automobili koji pripadaju ljubavnici Slobodana Milutinovića Snajpera i njenom ocu, pojavio se i snimak sa nadzornih kamera, na kom se vidi kako muškarac prilazi parkiranim automobilima, poliva ih benzinom, pali i dolazi do eksplozije. Muškarac se potom sa zapaljenom patikom trčećim korakom udaljava sa mesta incidenta

07.10.2021

10:46

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17