• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.12.2021

08:00

Dušanka se pre 10 godina pojavila na malim ekranima, a sada je URADILA JEZIVU STVAR KOMŠIJAMA

Informer/privatna arhiva

Vesti

Dušanka se pre 10 godina pojavila na malim ekranima, a sada je URADILA JEZIVU STVAR KOMŠIJAMA

Podeli vest

Duševno obolela Dušanka L., bivša učesnica emisije "Ja imam talenat", u četvrtak je na Bežanijskoj kosi nožem izbola dvojicu komšija jer je umislila da je ugrožavaju.

Nesrećnog Mladena Ivića (37) više puta je isekla po licu, a Ninoslava K. (44) je ubola u ruku i u leđa.
Nakon krvavog pira, Dušanka se zaključala u svoj stan i pretila da će se spaliti, ali je policijski pregovarački tim posle nekoliko sati mučnih pregovora ipak uspeo da je nagovori da se preda.

Dušanka je privedena i smeštena u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević".

Napala ga u stanu

Do napada je došlo oko 23.30 sati u Ulici Peđe Milosavljevića, u zgradi u kojoj Dušanka živi više od 20 godina.
Kako je ispričao napadnuti Mladen Ivić, on je sa suprugom sedeo za stolom u dnevnom boravku i preko telefona pokušavao da naruči auto-sedište za njihovu bebu.


- Neko je pozvonio na interfon. Rekao sam supruzi da idem da otvorim vrata, a da ona ode u sobu i vidi da li se beba probudila. Prilazim vratima, pogledam na špijunku, nema nikog. Mahinalno sam otključao, jer sam pomislio da je došla moja sestra koja živi blizu, tri ulaza od mene - priča Ivić i dodaje:

Foto: pexels.com

Mladen je otvorio vrata i ugledao komšinicu sa nožem u ruci


- Kada sam otvorio vrata, video sam komšinicu Dušanku, imala je neki izbezumljeni pogled i nož u ruci. U sledećem trenutku video sam kako nož ide ka meni. Refleksno sam krenuo unazad, a ona je krenula da me ubode. Upala je u stan, zamahnula nožem ka mom stomaku, ali me je promašila. Zatim je mahnito krenula da me ubode u glavu. Jednom rukom sam se štitio, a drugom pokušavao da je izguram napolje. Tada me je zakačila sečivom po licu.


Šokirani Ivić dodaje da se u tim trenucima samo nadao da nije ranjen po vratu.
- Znao sam da moram da je izguram napolje, jer da mi je isekla aortu na vratu, iskrvario bih, onesvestio se, a Dušanka bi tad prošla pored mene i izbola mi ženu i bebu, koja ima samo 11 meseci. Da zlo bude veće, tada sam se onako isečen okliznuo i pao. Međutim, moja žena je istrčala iz sobe i krenula da mi pomogne. Zajedno smo uspeli da izguramo pomahnitalu komšinicu iz stana i da zaključamo vrata - ispričao je Mladen, koji je odmah zatim pozvao policiju:


- Znao sam da je žena psihijatrijski slučaj. Posle sam saznao da je napala još jednog komšiju i da ga je izbola kada je izašao iz lifta. Ona je letos, u junu, polila benzinom stepenište, pretila da će zapaliti zgradu. Došli su vatrogasci, policija, hitna pomoć... Odveli su je, pa je pustili posle sat i po.

Muž mrtav, sin na robiji

Dušankine komšije kažu da je ona stalno mislila da je ljudi oko nje ugrožavaju, što naravno nije bilo tačno.
- U četvrtak uveče smo čuli svađu i izašli da vidimo o čemu se radi. Izbola je jednog komšiju, a drugog je isekla po licu, bili smo u šoku. Došla je policija i jedva su je nagovorili da izađe iz stana. Inače, njoj je muž devedesetih poginuo u ratu, a sin joj je bio problematičan. Često je bio ili u bolnici ili zatvoru, a poslednjih godinu dana ga nema, verovatno je na robiji - kažu komšije.


Pevala pesmu "Strujomer" u emisiji


Dušanka L. učestvovala je 2012. u emisiji "Ja imam talenat" i tada je otpevala pesmu "Strujomer", hvaleći se da je ona autor. Međutim, posle svega nekoliko taktova, Ivan Tasovac, koji je tada bio u žiriju, podigao je ruku nadajući se da će žena shvatiti to kao znak da stane, a pošto to nije uradila, uključio je crveno svetlo, dajući joj negativan glas. To su odmah zatim uradili i ostali članovi žirija, Nataša Ninković i Ivan Bosiljčić.


Uprkos tome, Dušanka nije imala nameru da stane sve dok ne otpeva celu numeru. Terala je po svome čak i kad je žiri počeo da priča o tome šta bi mogli kasnije da pojedu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17