• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

19.02.2022

12:23

DANIJELA IZ ARANĐELOVCA DRŽALA BOLESNE PSE U AUSTRIJI! Živela u bedi, a onda pokrenula posao sa štencima

austrijska policija

Vesti

DANIJELA IZ ARANĐELOVCA DRŽALA BOLESNE PSE U AUSTRIJI! Živela u bedi, a onda pokrenula posao sa štencima

Podeli vest

Srpska državljanka uhapšena je u Austriji pre nekoliko dana zbog maltretiranja i ilegalne preprodaje pasa

Srpska državljanka uhapšena je u Austriji pre nekoliko dana zbog maltretiranja i ilegalne preprodaje pasa, a reč je o Danijeli J. iz okoline Aranđelovca koja već godinama živi i radi u inostrnastvu.

Komšije iz sela u okolini Aranđelovca kažu za Kurir da su se Danijela i njena porodica pre više od deset godina preselili u inostranstvo.

- Oni su bili velika beda, praktično nisu imali šta da jedu. Nekako su uspeli da se izvuku iz našeg mesta i odu u inostranstvo. Od tada su se mnogo promenili. Došli su do nekih para i kada dođu kući ne pričaju i ne druže se sa komšijama. Ona je postala jako bahata i bezobrazna. Otvarala je ovde neke kafane u selu i okolini, ali su svi poslovi propali - pričaju komšije.

Oni dodaju da Danijelina bahatost ide do te mere da su vrlo često iz njenih usta čuli rečenicu "Mogu sve da vas kupim, mogu da kupim celo ovo mesto".

Foto: printscreen

Podsetimo, Danijela J. uhapšena je u austrijskom gradu Holabrun jer je navodno držala kućne ljubimce za ilegalnu prodaju u nehumanim uslovima. Nju su prijavile komšije jer su mesecima čuli lavež pasa, prenosi Kurir.

Austrijska policija upala je u njenu kuću, sa državnim veterinarom, i tada zatekla stravičan prizor gde je su psi bili u podrumu, bez hrane i vode, prostorije su bile pune fekalija. U pozadini se čula glasna muzika, koja je bila tu kako bi prikrila lavež pasa. Pored Danijele, uhapšen je još jedan muškarac, takođe srpski državljan i kod njega su pronađeni psi koji su živeli u istim uslovima.

Austrijska policija je, prema navodima portala Hojte, objavila je fotografiju Srpkinje i pozvala građane koji su kupili pse od nje da se jave nadležnima.

- Svako ko je kupio štence haskija ili rotvajlera od devojke koja je na slici u periodu od 2. jula 2017. do 5. februara 2022. godine, a koji su u trenutku rođenja bili evidentno teško bolesni, a potom i umrli neka se jave nadležnima - navodi portal.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suzana

pre 9 meseci

Nadam se da ce tog monstruma proterati da ne sramoti nase vredne i postene gradjane.Ona je za sanatorijum.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija