• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

21.02.2022

19:18

ČUVAO TELO PREMINULOG OCA! Porodična tragedija u Jagodini krije JEZIVE detalje!

Pixabay

Vesti

ČUVAO TELO PREMINULOG OCA! Porodična tragedija u Jagodini krije JEZIVE detalje!

Podeli vest

Telo Dragana Dimitrijevića (69) iz sela Glodovac kod Jagodine pronađeno je na kauču u kući, dok je telo njegovog sina Nenada (42) pronađeno u dvorištu

Kako je nezvanično rečeno, na telima oba muškarca nema tragova nasilja, i veruje se da su obojica preminuli prirodnom smrću.

Hronika uvidjaj policija ubistvo

Kako mediji nezvanično saznaju, otac je preminuo davno pre sina.

Sumnja se da, pošto su živeli od Draganove penzije, njegov sin Nenad zbog toga nije prijavio njegovu smrt. Telo oca čuvao je nedeljama u kući, na krevetu.

Međutim, i Nenad je pre nekoliko dana iznenada preminuo. On se srušio u dvorištu kuće i njegovo telo je tu bilo danima.

Šta se u ovoj kući dogodilo otkriveno je tek kada su komšije prijavile da se iz njihove kuće širi nesnosan miris, te je policija ušla u dvorište i zatekla najpre jedno, a potom u kući i drugo telo.

Prema pisanju nekih medija, ova porodica je bila teško socijalnog statusa, a prema navodima komšija bili su dosta zapušteni.

Nedeljama čuvao i telo preminule majke

Na isti način, po prijavi meštana zbog smrada koji se širio iz njihove kuće, 28. marta 2018. godine pronađen je leš Draganove majke Milke (82). Utvrđeno je da ju je Dragan u porodičnoj kući čuvao dva meseca, ali ne iz koristoljublja, već zbog toga što nije imao novac da je sahrani.

Tada nam je rekao da je čekao da mu supruga Grozda, švajcarska penzionerka, pošalje novac kako bi sahranio majku. Od opštine ili Centra za socijalni rad nije hteo da traži novac za pogrebne troškove, jer "nije hteo nikome ništa da duguje".

Obdukcija je potvrdila da je preminula prirodnom smrću.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17