• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

07.03.2022

11:52

KECMAN PRE NESTANKA TRENIRAO SRPSKE LEPOTICE... Istražuje se da li je njegovo telo isplivalo iz reke

Printescreen

Vesti

KECMAN PRE NESTANKA TRENIRAO SRPSKE LEPOTICE... Istražuje se da li je njegovo telo isplivalo iz reke

Podeli vest

Mile Kecman, otac nestalog fitnes-instruktora Jova Kecmana (51) iz Beograda, kome se svaki trag izgubio 24. septembra 2020. godine, kaže za Kurir "da mu je teško jer ništa ne zna o sinu", a otkrio je i koga je njegov sin sve trenirao

Podsetimo, Jovo Kecman nestao je u septembru 2020. u beogradskom naselju Mali Mokri Lug. Vlasnik teretane iz Beograda našao se na spisku nestalih, za koje se sumnja da su žrtve klana uhapšenih Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Mile Kecman kaže da je teretana njegovog sina bila pravi "raj lepote".

- Jovo je voleo lepe žene, ali bogami i one njega. Mnogo žena je prošlo kroz njegovu teretanu, a bilo je i neretko onih sa javne scene. Svojeveremeno su pored manekenke Dejane Živković, dolazile su i pevačice Emina Jahović i Dušića Grabović - kaže Mile.

Foto: Dejan Milićević

Dušica Grabović

Inače, Dejana Živković je ranije bila u vanbračnoj zajednici sa Jovanom Vukotićem, navodnim vođom škaljarskog klana, koji je u ratu sa kavačkim klanom za koji je radila Belivukova ekipa. Mile dodaje i da je njegov sin obožavao žene, a juče nam je otvorio sinovljevu teretanu, u kojoj je, kako kaže, sve ostalo netaknuto.

Sve je kao i onog dana kada je Jovo nestao. Ostala je i njegova časa i patike i sve. Teretana ne radi od kad njega nema - kaže naš sagovornik. Tela žrtava klana Belivuk-Miljković, podsetimo, nisu nađena, a utvrđeno je da su suparnike komadali i bacali u Dunav, postoje indicije da je telo, koje je u petak nađeno u Dunavu kod Kostolca, upravo nestali Jovo Kecman.

Foto: Printscreen/Instagram

Dejana Živković

U Kecmanovoj teretani ništa nije dirano otkad je on nestao.

- Zapravo, radi se o nogama i delu kičme, a glave, trupa i čitavog gornjeg dela tela nema. Zbog toga je naložena obdukcija i uzimanje DNK profila sa utopljenika - objašnjava izvor:

- Kada se sa leša izoluje DNK biće upoređen sa biološkim tragovima svih nestalih osoba, koji su u policijskoj bazi. Najpre će se uporediti sa onima za koje se sumnja da su Belivukove žrtve. Pored njih, uporediće se i sa svim ostalim, pa i sa tragom Splićanina Mateja Periša. Prema rečima izvora, ono što upućuje istražitelje na sumnju da je prepolovljen leš Jovo Kecman, jeste to što se na prvi pogled može reći da je u pitanju muškarac jače građe, koji je imao crne patike i svetlu trenerku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija