• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović

17.03.2022

10:03

UŽAS! POGINUO POLICAJAC, UBIO GA PIJANI VOZAČ u saobraćajnoj nesreći kod Stare Pazove

informer.rs

Vesti

UŽAS! POGINUO POLICAJAC, UBIO GA PIJANI VOZAČ u saobraćajnoj nesreći kod Stare Pazove

Podeli vest

U strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na putu Beograd -Šid kod Stare Pazove poginuo je policajac u čije vozilo je udario vozač koji je upravljao vozilom sa oko 1.6 promila alkohola u krvi

Kako nezvanično saznajemo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u sredu oko 18.40 sati učestvovala su tri vozila koja su se kretala iz pravca Beograda ka Šidu. U jednom od njih bio je nastradali policajac A.K. (48)

Saobraćajna nesreća dogodila je se kada je vozač automobila N.Ž. (38) kretajući se iz pravca Beograda ka Šidu najverovatnije neprilagođenom brzinom najpre otpozadi udario u vozilo A.K. koji se kretao u istom smeru.

- Od siline udarca vozilo u kome je bio policajac sleće sa puta i prevrće se na krov. Dok vozilo kojim je upravljao N.Ž. nastavlja da se kreće i udara u drugo vozilo u kom je bio D.M. (39) koji takođe izleće sa kolovoza. Od zadobijenih povreda policajac je preminuo na licu mesta - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da je lakše povrđen vozač koji je izazvao nesreću. 

Vozači koji su se zatekli nalicu mesta kažu da je prizor bio jeziv.

- Automobil u kom je nastradao policajac bio je uništen do neprepoznatljivosti - rekao sagovornik Informer.rs

Prema nezvaničnim informacijama vozaču koji je izvazvao nesreću N.Ž. nakon nesreće izmereno je više od 1,5 promila alkohola u krvi. On je priveden u policijsku stanicu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 1 godinu

Zašto ne napišete da je pijani vozač višestruki robijaš, silovatelj i manijak, optuživan za oružane pljačke, da je pušten da pobegne u Švicu kada mu je droga pronađena u kući jer mu ujak radi u BIA, a deda mu je član Radikalne stranke preko koje je zadržao državni stan Top Lane gde su mu radili pokojni roditelji, a onda i on sam na konto roditelja. Iz stana je dilovao drogu, privodio devojke koje je fizički zlostavljao i nikada se nije dovelo u pitanje njegovo vlasništvo iako je imao na miluione duga za infostan i ostale režije. Ko je manijaka puštao svaki put da šeta slobodan i ko ga je nadzorao nakon zatvora? Niko jer ima leđa i jer mu se može i na kraju dok nije ubio čoveka niko se nije našao da ga više ne pusti! Sa takvim dosijeom ima dve ćerke i ženu koju fizički i psihički zlostavlja dok deca gledaju, i sada kada je u zatvoru zbog ubistva čoveka njene reči su "ne smem da ga ostavim"... Šta mislite zašto? Nije pijani vozač nego jedan monstrum isti kao i ovi vaši mediji govnarski.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17