• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2022

10:39

Motiv ubistva u Rakovici još uvek se sitražuje! SUMNJA SE DA JE UBIO SESTRIĆA ZBOG DUGOVANJA

Milan S.

Vesti

Motiv ubistva u Rakovici još uvek se sitražuje! SUMNJA SE DA JE UBIO SESTRIĆA ZBOG DUGOVANJA

Podeli vest

Zoran R. (54) uhapšen je zbog sumnje da je u ponedeljak ujutru, 40 minuta posle ponoći, sa tri hica u grudi usmrtio sestrića Miloša T. (32) u Letićevoj ulici u beogradskom naselju Kijevo!

Zločin se dogodio u kući koja je pripadala žrtvi, a prema prvim informacijama, osumnjičeni je, navodno, pucao u rođaka zbog svađe oko dugova.

Na mestu zločina u Rakovici istražitelji su tokom celog dana obavljali uviđaj, a policijskom trakom bio je obeležen prostor oko kuće, kao i motor kojim se ubijeni kobne večeri dovezao. Kako smo saznali, Zoran R. je poslednjih godinu dana živeo u kući Miloša T., sa kojim je ušao u posao rudarenja kriptovaluta. Kako mu je ubijeni, navodno, bio dužan određenu svotu novca od tog posla, on je, kako se sumnja, posle kraće rasprave izvadio pištolj i sa tri hica u grudi usmrtio mladića.

Foto: Milan S

Policija na mesto zločina dovela osumnjičenog

- Miloš je kuću, u kojoj se dogodilo ubistvo, kupio pre nekoliko godina od svog venčanog kuma - ističu komšije za "Novosti".

- Skoro svakog dana bi na imanje dolazio sa ženom i malim detetom, a često je sa njima bila i tašta. Nikada nije bilo nikakvih problema, a on je uvek bio srdačan prema svima. Nije bilo slavlja ni veselja da nas nije pozvao da im se pridružimo. Danas je, takođe, rođendan njegovom detetu, a koja ih tragedija sad zadesi. Delovali su kao skladna i normalna porodica, ništa nije slutilo da će se dogoditi ovakav zločin. U dvorištu su preko leta imali i veliki bazen, pa bi vreme uglavnom provodili u Kijevu, iako imaju stan na Voždovcu.

Posle ubistva, Zoran R. je, navodno, izašao iz kuće i sam pozvao policiju. Rekao im je šta je uradio posle svađe i da Miloš ne daje znake života. On je u ponedeljak, oko 11 časova, ponovo doveden u Letićevu 26, kako bi se uradila kompletna rekonstrukcija zločina, a pronađen je i revolver iz kog je pucano.

Foto: Milan S.

Telefon kojim je zvao policiju ostao na prozoru kuće

- Zoran nije bio nasilan, uvek bismo lepo popričali kada bismo se sreli - ističu žitelji ovog dela Rakovice.

- Često je sa porodicom ubijenog Miloša sedeo zajedno u dvorištu i razgovarao. Iz njihovog doma nikada se nije čula neka galama ili svađa, a isto je bilo i kobne večeri. Samo smo odjednom čuli policijsku patrolu i kasnije iz medija saznali šta se dogodilo.

Osumnjičeni je, navodno, odranije poznat policiji, pošto su protiv njega pokrenute već dve potrage, jedna zbog izdržavanja kazne od sedam godina, a druga za šest meseci. Njemu je posle hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

Foto: Milan S.

U ovoj se kući dogodilo ubistvo

Na mestu ubistva, odnosno u dvorištu kuće u Kijevu, u ponedeljak se mogao videti presečen strujni kabl koji viri iz zemlje, tipičan za korišćenje visokofrenkventnih uređaja, koji su između ostalih potrebni za rudarenje kriptovalute. Takođe, s obližnjeg stuba javne rasvete kabal je bio povezan sa kućom u kojoj se zločin dogodio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija