• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

13.06.2022

13:48

NAGRADE POKLANJAO BOLESNOJ DECI! Policajac za primer, uspešan u poslu i human! MAJOR DRAGOJE BOJIĆ DOBITNIK BRONZANE MEDALJE

printscreen facebook

Vesti

NAGRADE POKLANJAO BOLESNOJ DECI! Policajac za primer, uspešan u poslu i human! MAJOR DRAGOJE BOJIĆ DOBITNIK BRONZANE MEDALJE

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova obeležilo je svoj dan, a najbolji među njima nagrađeni su medaljama. Jedan od njih je major policije iz Priboja koji je svaku svoju novčanu nagradu poklonio bolesnoj deci za lečenje

Naime, kako je u nedelju rečeno na svečanosti bronzanom medaljom za zasluge odlikovan je major policije i šef odseka za suzbijanje kriminala u policijskoj stanici Priboj Dragoje Bojić.

Foto: printscreen facebook

Dragoje Bojić policajac za svako poštovanje

- Tokom dvadesetsedmogodišnje karijere u policiji Bojić je pokazo visok stepen stručnosti i posvećenost službi. Za ostavrene rezultate je više puta nagrađivan, a novac je svaki put davao za lečenje bolesne dece - rečeno je na xsvečanoj proslavi Dana policije koja je između ostalog bila organizovana i u Areni. Bojić među kolegama ranije je važio za "Specijalistu za džepne krađe, te je za postigunte rezultate nagrađivan različitim nagradama jedna od njih je i pre 18 godina, kada je nagradu dobio u Skupštini grada.

Ipak, o kakvom je zaista ppolicajcu reč govore oni koji ga najbolje poznaju a to su ljudi iz njegovog rodnog mesta. 

Foto: printscreen facebook

Tekst potpisa

Na društvenim mrežama dosta njih je podelilo svoje mišljenje ali i čestitke ovom iskusnom, dobrom i pre svega humanom policajcu. 

"Priboj je ponosan, kao i svi mi koji ga lično poznajemo. Mnogo je priznanja on pobrao i ranije, ali društvo nije adekvatno "iskoristilo" sve njegove sposobnosti. Dajem sebi puno pravo da istaknem da je njegov moralni lik potekao iz čestite porodice, otac Gojko i majka Dragica, pa on drugačiji ne može ni da bude. Na takvu njegovu podlogu, naučen da samo rad vodi do uspeha, ovakav njegov profesionalizam nije iznenađenje. Lično mislim da je ovaj čovek mnogo više zaslužio." piše u jednom komentaru. 

Ništa manje zadovoljni su i ostalli koji poznaju policijskog majora: "Major Dragoje Bojić dobitnik je visokog priznanja MUP Srbije za zasluge i posvećenost poslu! Priboj je ponosan! piše u drugoj objavi" 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

RAZBIJENO VIŠE OD 30 KRIMINALNIH GRUPA! Zaplenjeno 12 tona droge!
Hronika

RAZBIJENO VIŠE OD 30 KRIMINALNIH GRUPA! Zaplenjeno 12 tona droge!

V.D. direktora policije Dragan Vasiljević na svečanosti obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u Štark areni poručio je da je ponosan na policiju koja je proteklih godinu i po razbila više od 30 organizovanih kriminalnih grupa i zaplenila više od 12 tona droge

12.06.2022

15:05

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17