• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.07.2022

10:42

SNEŽANI IZ BARAJEVA TRAŽIO 3.000 EVRA, KAD JE ODBILA DA PLATI UBIO JE NOŽEM! Protiv osumnjičenog podignuta optužnica

printscreen

Vesti

SNEŽANI IZ BARAJEVA TRAŽIO 3.000 EVRA, KAD JE ODBILA DA PLATI UBIO JE NOŽEM! Protiv osumnjičenog podignuta optužnica

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv S.J. (62) jer je 12. maja ove godine iz koristoljublja, nakon svađe oko novca, ubio S.Đ. (67) u njenoj kući u Barajevu

Optužnica kojom se S.J. tereti za krivično delo teško ubistvo, predata je Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju. 

Tužilaštvo je takođe predložilo da S.J. sud produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti. 

Nezvanično, sumnja se da je okrivljeni S.J. 12. maja oko 20 časova došao do porodičnog domaćinstva S.Đ. i tražio joj da mu isplati 3.000 evra na ime dnevnica za obavljene poljoprivredne i sezonske radove na njenom imanju. 

Novac je potraživao i prethodnih meseci, ali je žena odbijala da mu ga preda, smatrajući da mu ga ne duguje

Nakon što je te večeri odbila da mu preda traženi novac, među njima je u letnjoj kuhinji došlo do fizičkog sukoba u kojem je S.Đ. pokušavala da iz ruke optuženog istrgne nož na preklop dužine sečiva 10,5 cm, pa je tom prilikom zadobila višestruke povrede glave, vrata i trupa, od kojih preminula na licu mesta.

S.J. je potom otišao u pomoćnu zgradu na imanju, gde je na tavanu polio benzinom i zapalio seno, kojom prilikom je zadobio opekotinu leve nadlanice, a potom se vratio do letnje kuhinje i nožem sebi naneo tešku telesnu povredu, isekavši se po prednjem delu vrata.

Njega su tu zatekli policijski službenici, sa nožem u džepu gornjeg dela trenerke, nakon čega je podvrgnut hitnoj hirurškoj intervenciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59