• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.P.

20.07.2022

17:35

PRODAVCU LUBENICA SMRSKAO GLAVU ČEKIĆEM, ČUDNO GA GLEDAO?! Nesvakidašnji incident u selu nadomak Kragujevca ZAVRŠIO KRVOPROLIĆEM!

T.P.

Vesti

PRODAVCU LUBENICA SMRSKAO GLAVU ČEKIĆEM, ČUDNO GA GLEDAO?! Nesvakidašnji incident u selu nadomak Kragujevca ZAVRŠIO KRVOPROLIĆEM!

Podeli vest

Prodavac lubenica Zoran M. (68) brutalno je napadnut i pretučen, verovatno čeićem, u selu Desimirovac kod Kragujevca

Nesrećni čovek zadobio je teške telesne povrede glave, a kako se sada sumnja, delo je izvršio Kosta M. (62) iz ovog sela.

Povređeni je zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru, za sada nije životno ugrožen, ali odeljenje neurohirurgije mu pruža intenzivan tretman. Zoran je iz sela Šenje, a u Desimirovcu prodaje lubenice u letnjim mesecima i kupus tokom jeseni.

Foto: T.P.

Desimirovac

Meštani ga poznaju kao dobrog čoveka i pravog domaćina i viđaju ga svakodnevno.

- Prodaje tu lubenice ispred moje kuće, pred svaku sezonu pita da li sme da se parkira tu, znam ga nekoliko godina i pristojan je, domaćin, rekao je za Informer Bogoljub Mijailović, meštanin Desimirovaca.

Kako objašnjava, nije čuo nikakvu buku niti video incident i deluje kao da je ovaj užasan događaj protekao prilično tiho.

- Ne mogu da verujem, bio sam u kući i tek jutros sam saznao. Poznajem i uhapšenog Kostu. Problematičan je, odao se alkoholu i ume da napravi problem, kaže naš sagovornik.

Vikao na prodavca da mu je prodao lošu lubenicu

Njegova prva komšinica ispričala je za Informer da je osumnjičeni Kosta skoro napao drugog prodavca lubenica, doduše samo verbalno.

- Vikao je na prodavca da mu je prodao lošu lubenicu, tražio novac nazad, pravio haos, rekla je meštanka.

Foto: T.P.

Olga Biorac

Povređeni Zoran poznat je kao vredan čovek sa sela koji živi od svoje bašte i poslova na imanju, ima ćerku koja je već odrasla i udata.

Kako se sumnja, njemu je Kosta smrskao glavu čekićem i poznat je u Desimirovcu kao čovek koji ne radi, živi sa majkom, ima odraslog sina i ne radi nigde, tumara selom često pijan.

Ovakve navode o akterima potvrdili su mnogi u selu, kao i Olga Biorac, radnica obližnjeg kioska brze hrane.

- Nisam videla šta se desilo, nisam čula svađu, ali znam prodavca Zorana, fini covek, stalno je tu, dok je Kosta problematičan, rekla je za naš list.

Navodno je do incidenta došlo, kada je napadač prolazio pored prodavca, pa ga je napao da ga "čudno gleda".

Foto: T.P.

 
Nije životno ugrožen ali oporavak će potrajati!

Iako nesrećni Zoran sada nije životno ugrožen, biće potrebno puno vremena za oporavak od teških telesnih povreda u predelu glave.

Kako saznajemo, između njih nije bilo ranijih svađa i incidenata, Kosta M. je uhapšen i sumnjiči se za ovo delo, a bićr saslušan u nadležnom javnom tužilaštvu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija