• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Barjaktarević

09.08.2022

18:35

NAZVALA JE I REKLA DA IMA DETE! U ovu kuću bebisiterka je donela ukradenu bebu i SVIMA ISPRIČALA GOMILU BESRAMNIH LAŽI (FOTO)

R.B.

Vesti

NAZVALA JE I REKLA DA IMA DETE! U ovu kuću bebisiterka je donela ukradenu bebu i SVIMA ISPRIČALA GOMILU BESRAMNIH LAŽI (FOTO)

Podeli vest

Bebisterka J.J. (35) bila trudna, pa bobacila. Posle 40 dana otela tuđu bebu i donela kod bivšeg partnera da bi pokazala kako je to ,,njihovo dete"

U Mudrakovcu, dan posle, retko ko je upućen u špansku seriju o otmici bebe, koja se dogodila u ovom prigradskom kruševačkom naselju od oko hiljadu stanovnika.

Samo najupućeniji su nas usmerili prema mestu dogadjaja, gde je policija u ponedeljak posle podne, brzim i efikasnim radom pronašla bebu, živu i zdravu, u kući u kojoj su godinu i po dana živeli dvoje supružnika. J.J. (35) i D.S.( 40).

Foto: R.B.

Mudrakovac

Na kraju ulice Žrtva fašizma, koja više liči na neasfaltirano sokače, zatekli smo tetku od D.S., koja nije želela ništa da izjavi za medije, sem da ,, zna da je njen sestrić nasamaren pokvarenim manirom njegove bivše žene, koja ga je napustila pre mesec ipo dana i otišla,,. Tetka nije želela ni da se njena slika pojavljuje u medijima.

- Juče sam stigla ovde. U ovu kuću je bivša žena D.S. donela tuđu bebu i rekla kako je to njihovo dete. Posle je došla policija i odneli su bebu, a ta bivša žena je privedena u policiju-Ništa više ne mogu da vam kažem. Ni on vam neće reći ništa. Nije ovde, a telefon je isključio da ga niko ne uznemirava-priča nam tetka, koju smo samu zatekli u kući, u kojoj je policija pronašla otetu bebu.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je J.J. htela navodno da se pomiri sa dečkom, bila je sa njim trudna i pre 40 dana izgubila svoje dete, pobacila ga je, a Dejan je mislio da se porodila, kako mu je pre tri dana telefonom javila da ,,ima dete,,.

Foto: R.B.

 

Ova bebisterka je, kao što je policiji ispričala bebina biološka majka, u ponedeljak pre podne bebu iznela u šetnju, ali kako se nije vratila u dogovoreno vreme do 11 sati, alarmirana je policija.

- Dadilja J.J. je sa bebom nadjena kod bivšeg emotivnog partnera s kojim je bila u vezi prošle godine , ali su  raskinuli u aprilu. Beba, koja je pronadjena bez ikakvih povreda, odmah je uz asistenciju nadležnih ustanova, vraćena prestravljenoj majci, a J.J. je privedena zajedno sa dečkom u policijsku stanicu – kaže nam jedan od komšija u Ulici Žrtava fašizma u Mudrakovcu.

- Odlično poznajem tu porodicu, jer je njihova kuća blizu moje. Dejan je sa tom ženom bio u vezi godinu ipo dana, a opna ga je potom napustila. Dejan je iskren i dobar momak, pa joj je sve verovao, ali ga je ova bivša parnetrka nasankala i napustila. Radila je, ali je i istina da je bila trudna, pa pre 40 dana pobacila, da bi se sada pojavila kod Dejana i pokazala navodno da je to njihovo dete- priča nam ovaj komšija.  

Foto: R.B.

 

Upućeni u Mudrakovcu sumnjaju da je sve to pažjljivo isplanirano jer se i vreme poradjaja poklapa sa periodom kada je bila trudna. Naš sagovornik objašnjava i da je J.J. kada je sa tudjom bebom došla na vrata svog bivšeg partnera D.S. gde je godinu ipo dana živela i rekla da se porodila pre 40 dana.

Za majku otete bebe u Mudrakovcu gotovo niko ne zna gde živi, samo da je ,, tamo negde u gradu,, i da ,,negde radi,, a bebu joj povremeno čuvaju iznajmljene dadilje. Tokom istrage koju je pokrenulo Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu biće utvrdjeno da li je J.J. planirala ovako nešto duže vreme ili je sve smislila u nekoliko dana pre otmice deteta, kada se dogovarala sa majkom da bude bebisiterka.

Foto: R.B.

 
Tužilaštvo čeka na krivičnu prijavu

Osnovni javni tužilac u Kruševcu Dragan Jovanović za Informer je zvanično potvrdio da povodom otete bebe, ovo tužilaštvo od Policijske uprave Kruševac još nije dobilo krivičnu prijavu, pa s tim u vezi, osumnjičena J.J. nije ni privodjena u tužilaštvo na saslušanje, niti je do 15 časova u utorak, 9. Avgusta doneta odluka o istrazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17