• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

18.08.2022

20:03

VUK BORILOVIĆ JE MORAO DA POČINI MASAKR, TO MU JE UPISANO U DATUMU ROĐENJA! Vesna Rivas razotkrila misteriju: Kada pogledate njegov rodni kod...

Informer

Vesti

VUK BORILOVIĆ JE MORAO DA POČINI MASAKR, TO MU JE UPISANO U DATUMU ROĐENJA! Vesna Rivas razotkrila misteriju: Kada pogledate njegov rodni kod...

Podeli vest

Vesna Rivas, poznata kao pevačica, rijaliti učesnica, tarot tumač, ali i tumač rodnog koda za Informer otkriva šta je zajedničko kod počinioca višestrukih ubistva u Srbiji i poslednjeg koje se dogodilo u Crnoj Gori

Vesna je po datumu rođenja ubica i po datumu izvršenja zločina našla sličnosti. Istovremeno nam je objasnila i zašto je to "moralo da se dogodi", jer, kako je navela, bilo je neizbežno. 

Objašnjavajući, za one koji ne znaju, kaže da je rodni kod jedinstven broj, ali i da ne mora da znači da su svi rodni kodovi isti. U velikoj meri zavisi od kombinacija brojeva

- Svako od nas je rođen sa jedinstvenim nizom brojeva datuma rođenja. Univerzum vam putem njih ukazuje na vaše potencijale koje bi trebalo da sledite, ali vam donosi i određene naznake koja karmička opterećenja nosite iz prošlog života i na koji način ćete ih u ovoj inkarnaciji "odužiti" - kaže Rivasova.

Foto: printscreen

 

Vesna nam je tumačila rodne kodove Vuka Borilovića koji je nedavno izvršio masakr ubistvom deset osoba među kojima je i dvoje dece od osam i 11 godina.

Nikole Radosavljevića iz Jabukovca koji je ubio devet osoba među kojima su njegove supruga i tašta, a ostalo su komšije na koje je naišao.

Foto: Arhiva

Nikola Radosavljević

 

Ljubiša Bogdanović koji je počinio nezapamćeno masovno ubistvo 9. aprila 2013. godine u selu Velika Ivanča kod Mladenovca, kada je u ranu zoru ubio svojih 13 komšija i rođaka među njima i bebu u naručju majke, kako kaže odužio je dug.

Foto: Z. S.

Ljubiša Bogdanović

Između ostalog, Rivasova nas je upozorila da je ovo teška godina u kojoj je bilo dosta ubistava, ali da tu nije kraj. Zašto su posebno teški meseci pred nama, čega treba da se čuvamo i kada nam dolazi bolji period, uz tumačenje rodnih kodova masovnih ubica pogledajte u snimku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija