• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.08.2022

22:31

NAPADNUTI RADNICI DOK SU ZAPRAŠIVALI KOMARCE! Grupa nasilnika oštetila vozilo, INTERVENISALA POLICIJA

R.B.

Vesti

NAPADNUTI RADNICI DOK SU ZAPRAŠIVALI KOMARCE! Grupa nasilnika oštetila vozilo, INTERVENISALA POLICIJA

Podeli vest

Radnici JKP Gradska čistoća, koji su sprovodili tretman suzbijanje komaraca, srećom nisu povređeni kada ih je napalo više muškaraca i pritom oštetili vozilo preduzećakada ih je više muškaraca verbalno napalo, a jedan od napadača je udarcima u staklo i haubu oštetiU subotu oko 20.30 časa u Savničkoj ulici dogodio još jedan napad na zaposlene uo vozilo

Naime, kako je saopštilo, pomenuto gradsko preduzeće, napad se dogodio u subotu oko 20.30 časa u Savničkoj ulici. 

Njihova ekipa koja je sprovodila tretman suzbijanja komaraca je uspela da se skloni sa lica mesta, nakon čega je obaveštena policija koja je načinila zapisnik, navodi se u saopštenju.

Iz Gradske čistoće dodaju da ovog puta niko od zaposlenih nije fizički povređen, ali skreću pažnju na to da napadi na zaposlene Gradske čistoće nisu retkost, već da su oni najčesće meta fizičkih i verbalnih napada nezadovoljnih pojedinaca.

Foto: Informer

Zaprašivanje ilustracija

Iz Gradske čistoće napominju i da preparat koji ekipe koriste protiv komaraca je registovalo Ministarstvo za zaštitu životne sredine i upisan je u Privremenu listu biocidnih proizvoda, zbog čega poručuju da građani nemaju razloga za strah.

Takođe, iz JKP Gradska čistoća apeluju na sugrađane da imaju u vidu trud i posvećenosti njihovih zaposlenih, kao i značaj posla koji obavljaju, te ekipama omoguće nesmetan rad.

Gradska čistoća najavljuje i da će akcija suzbijanja odraslih jedinki komaraca predviđena za ponedeljak, 29. avgusta, zbog promene hidrometeoroloških uslova, biti sprovedena večeras od 20.00 časova do ponoći.

Foto: R.B.

 

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća" će akciju sprovesti u Rušnju, Zaklopači, na putu ka Vrčinu i u Vrčinu, Pinosavi, Avali, Belom potoku i Zucu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

pa vojna lica .. majmuni glupi .. nema tita da im naredi da se uzkurcili . .a sve ratove izgubili ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija