• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2022

14:35

PRONAŠLI GA PRIJATELJI I VLASNIK RESTORANA! Otkriveno kako je poginuo Suljo Džigal iz Sjenice

S.S.

Vesti

PRONAŠLI GA PRIJATELJI I VLASNIK RESTORANA! Otkriveno kako je poginuo Suljo Džigal iz Sjenice

Podeli vest

Nesrećni slučaj pogibije Sulje Džigala, koji se dogodio pre nedelju dana u Sjenici, uznemirio je javnost. Džigal je u Sjenicu došao na godišnji odmor i, kako saznajemo, upao u rupu predviđenu za lift u zgradi koja je u završnoj fazi izgradnje

Prema prvim nezvaničnim saznanjima, Sjeničanin koji je je bio na privremenom radu u Holandiji, u zgradu je ušao u večernjim satima, popeo se na treći sprat i upao u otvor predviđen za lift, koji je do pola bio zabarikadiran daskama.

Nesrećnog čoveka pronašli su prijateljica i vlasnik jednog restorana u Sjenici, jer je Suljo razgovarao telefonom upravo sa tom prijateljicom dok je obilazio zgradu.

Uvidom u dokumentaciju ustanovljeno je da je vlasnik zgrade Husein Suljević iz Sjenice, dok je dostavljač građevinskog materijala Aldin Kurtović, takođe iz Sjenice.

Nakon što je tragedija prijavljena, policija je došla na lice mesta, a stigao je i vlasnik zgrade, koji je inspektorima dostavio dokumenta za izgradnju zgrade, koja se inače gradi u javno-privatnom partnerstvu sa Opštinom Sjenica. Nakon izlaska istražnih organa na teren, utvrđeno je da nema građevinskih prekršaja i da su dozvole uredne kaže naš sagovornik iz Opštine Sjenica. Prema dosadašnjim navodima, Suljo je u zgradu ušao da bi video stanove. Međutim, za sada je ostalo nejasno zašto bi čovek po noći gledao stanove bez vlasnika zgrade ili prodavca stanova, pa su krenule spekulacije o tome da je razlog njegovoj pogibiji mnogo banalniji.

Nezvanična informacija koja kruži Sjenicom je da je Džigal usput svratio u nezavršenu zgradu, kako bi izvršio malu nuždu, pa je iz radoznalosti obišao sve spratove, zainteresovan za budući enterijer stanova. S obzirom da je zgrada u trećoj fazi gradnje i iznutra nezavršena, zbog nedostatka osvetljenja, Suljo je pao u otvor za lift sa trećeg sprata i poginuo na mestu usled lomljenja grudnog koša i vrata.

Policijska istraga je u toku, kao i ispitivanje svedoka, a svi koji nešto dodatno znaju o motivima posete Džigala nezavršenoj zgradi noću ili su na bilo koji način povezani sa slučajem, privedeni su na ispitivanje, piše Gradski Magazin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17