• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

04.09.2022

17:21

DETALJI TUČE U SKADARLIJI! Tri osobe povređene, za napadačem traga policija (VIDEO)

printscreen/Instagram mojbeograd

Vesti

DETALJI TUČE U SKADARLIJI! Tri osobe povređene, za napadačem traga policija (VIDEO)

Podeli vest

Tri osobe su povređene u tuči koja se dogodila ispred jednog kafića u Skadarskoj ulici u centru Beograda

Kako nezvanično saznajemo tuča se dogodila oko ponoći, a sumnja se da je motiv bila devojka. 

- Kada je policija stigla napadač je pobegao, a trojica povređenih mladića nisu želela da ih Hitna preveze dalje jer su kako sam mogao da vidim lakše povređeni, imali su povrede po licu - priča izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: printscreen/Instagram mojbeograd

 

On dodaje da sumnja da je svađa nastala oko devojke. 

. Mladić koji je pobegao prišao je stolu dvojice lakše povređenih i počeli su svađu oko devojke. Nakon toga je napadač je obojicu udario pesnicama u glavu i krenuo ka izlazu kafića. Međutim, u tom trenutku se pojavio konobar koji je koliko sam mogao da primetim pokušao da ga zadrži, ali je napadač i njega udario pesnicom- objasnio je naš sagovornik inače očevidac celog incidenta. 

Prema njegovim rečima napadač se sa dvojicom mušakarca ubrzo udaljio u nepoznatom pravcu. 

- Sa njim su bila još dvojica momaka, ali oni nisu imali nikakve veze sa tučom - kaže sagovornik Informera. 

Foto: printscreen/Instagram mojbeograd

 

Prema nezvaničnim informacijama lakše povrede zadobili su mladići starosti oko 20 godina. 

Policija je obavila uviđaj i intezivno radi na otkrivanju svih čenjenica i detalja vezanim za incident ali i na pronalasku napadača. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Na snimku koji je objavljen na isntagram stranici "Moj beograd" vidi se dovojka, ali i jedan od mladića. Nije poznato da li je baš ova devojka uzrok svađe, kao ni da li je mladić koji je sa njom napadač i odgovoran za tuču koja se dogodila. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17