• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.10.2022

21:12

NAKON NEKOLIKO MESECI, OGLASIO SE OTAC MATEJA PERIŠA! Pogledajte poruku koju je ostavio!

printscreen

Vesti

NAKON NEKOLIKO MESECI, OGLASIO SE OTAC MATEJA PERIŠA! Pogledajte poruku koju je ostavio!

Podeli vest

Nenad Periš, otac tragično nastradalog Splićanina Mateja Periša (27) koji je noć uoči Nove godine ušao u Savi i utopio se, a njegovo telo nađeno tek nakon pet meseci, oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk

Nenad je na svom profilu postavio tužnu pesmu, koja je verovatno namenjena nastradalom sinu Mateju.

Pesmu koju je okačio Matejev otac zove se "Moj lipi anđele" koju su izvodili Oliver Dragojević i Zorica Kondža. Tekst ove numere glasi: "negdje još čuvam nešto za tebe kad dođu jutra puna nevoje i kad nam ništa ne ide"...

Foto: Printscreen/Nenad Periš facebook

"Moj lipi anđele, pogledaj u mene ako nas tužne jutrom probude ja čuvam osmijeh za tebe. Ako nas tužne jutrom probude i srce stisne se od nevoje ja čuvam nešto za tebe pogledaj u mene", glasi refrem ove pesme.

Oliver Dragojević bio je jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih pevača u regionu. Preminuo je 2018. godine. Zorica Kondža je, inače, u staroj Jugi važila za ozbiljnu pevačicu ispred splitske grupe "Stijene". 

Foto: ATAIMAGES

Matej Periš

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra, kada je izašao iz kluba "Gotik" u Beton hali u Beogradu gde je bio sa prijateljima. Splićanin je nakon izlaska trčeći prešao Karađorđevu ulicu, zatim Travničku i došao do Save promenade gde se približio reci Savi. Njegovi prijatelji sa kojima je tog 30. decembra došao u Beograd kako bi proslavili novogodišnje praznike prijavili su sutradan njegov nestanak.

MUP Srbije, kao i njihove kolege iz Hrvatske uključili su se u potragu za nestalim mladićem iz Splita, a njegov leš u poodmakloj fazi raspadanja nađen je nasukan na obali kod Ade Huje u Beogradu. Nestanak i potraga za Matejem Perišem bila je svakodnevna što od strane pripadnika policije, pa tako i građana koji su čak pravili i grupe na društvenim mrežama kako bi ga našli.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
severne legije

pre 1 godinu

Baš nas zabole za Perušku i njegovo pisanje! Mrš!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17