• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.11.2022

14:24

OTMIČARU SA KARABURME UKINUT PRITVOR! Vlasniku automehaničarske radnje držao nož pod grlom, IDE NA LEČENJE!

Informer

Vesti

OTMIČARU SA KARABURME UKINUT PRITVOR! Vlasniku automehaničarske radnje držao nož pod grlom, IDE NA LEČENJE!

Podeli vest

U toku krivičnog postupka je utvrđeno da je u momentu izvršenja krivičnog dela bio neuračunljiv

Prvi osnovni sud danas je prihvatio predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i izrekao meru obaveznog lečenja S. J. (28), koji je 15. septembra u automehaničarskoj radnji na Karaburmi držao Slobodana Trifunovića kao taoca nekoliko sati. Slobodanu je tada, podsetimo, držao nož pod grlom i naneo mu lake povrede.

- Danas je održano suđenje mom klijentu. Izrečena mu je mera bezbednosti obaveznog lečenja na slobodi u trajanju od tri godine zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti. Istom presudom, ukinut mu je pritvor. Moj klijent se iskreno pokajao. U toku krivičnog postupka je utvrđeno da je u momentu izvršenja krivičnog dela bio neuračunljiv, pa samim tim nema ni njegove krivične odgovornosti - potvrdila je advokat Slavka Babić, branilac S. J.

Podsetimo, S. J. je uhapšen istog dana, posle pregovora sa policijom, a na saslušanju u tužilaštvu navodno je izjavio da je "za to imao razloge".

Talačka kriza je okončana nakon što je žena iz pregovaračkog tima MUP uspela da otmičaru da vodu u kojoj je bio rastvoren lek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija