• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.12.2022

15:26

ANĐELE NEKA TI JE LAKA CRNA ZEMLJA! Potresnim porukama prijatelji se opraštaju od Ivane

informer.rs

Vesti

ANĐELE NEKA TI JE LAKA CRNA ZEMLJA! Potresnim porukama prijatelji se opraštaju od Ivane

Podeli vest

Potresnim porukama prijatelji i rođaci se treći dan opraštaju od Ivane K. (26) iz Lovćenca čije je telo pronađeno u iznajmljenom stanu na Zvezdari

Telo Ivane K. pronašla su braća od stričeva, koji su na molbu, roditelja otišli da provere šta se sa njom dešava jer se nije javljala na telefon. 

Kao što smo već objavili telo je nađeno na krevetu, a na njemu je bilo vidljivih povreda te se sumnja da je smrt nastupila nasilno. Telo je prevezeno na obduklciju kako bi se utvrdio uzrok i vreme smrti, jer se pretpostavlja da je Ivana bila mrtva nekoliko dana. 

Ivana se u Beograd doslelila pre oko mesec i po dana, a od trenutka kada se saznalo za njenu iznennadnu smrt na društvenim mrežama od nje se opraštaju rođaci i prijatelji.

Foto: prinstscreen/Ifacebook

 

"Počivaj u miru, Bog neka ti nastani dušu u rajsko naselje, strikova lepotice. Prerano nas napusti. " napisao je stric preminule devojke, koji je za medije rekao da porodica čeka obdukcioni nalaz ali i istragu policije pa da shvate šta se tačno dogodilo.

Foto: printscreen

 

Od nje se oprostio i mladić, sa kojim je, čini se bila bliska.

"Anđele moj, ne mogu da verujem da se tebi ovo desilo. Bićeš zauvek u mom srcu. Neka ti je crna zemlja laka, dušo moja. Počivaj u miru, Ivana", napisao je na društvenim mrežama. mladić koji je, sudeći po njihovim zajedničkim fotografijama, bio blizak sa preminulom devojkom.

Foto: prinstscreen/Instagram

 

"Anđele moj, znam da nije dobro da mračim, jer verovatno me gledaš sa neba, pa verovatno želiš da i meni bude lakše. Ja želim da tebi bude još lakše dok ti ideš u raj. Ali to sam ja, tvoj planinski čovek kog si sanjala već godinama, nije nam se dalo da se još jednom vidimo na lepim tvojim omiljenim Prokletijama. Neka ti je laka crna zemlja, Miko moj. Uvek sam te voleo i voleću te do kraja života. Zbogom"  

Oni koji su Ivanu poznavali raniej su za medije ispričakli da je bila izuzetna devojka. U Beograd j edošl ada studira i istovremeno je, navodno, radila u nekom kafiću. Šta joj se desilo jpš uvek je misterija koju će obdukcioni nalaz donekle da reši.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija