• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

10.01.2023

17:18

"Osećam da je Ilinka živa" Oglasio se otac nestale devojke iz Priboja i otkrio jednu bolnu stvar...

Printscreen

Vesti

"Osećam da je Ilinka živa" Oglasio se otac nestale devojke iz Priboja i otkrio jednu bolnu stvar...

Podeli vest

Lepa Ilinka Dujović iz Priboja nestala je pre 29 dana, a njen otac ne odustaje od potrage za svojom ćerkom. Dalibor svakodnevno objavljuje potresne apele na Fejsbuku i moli sve ljude da se uključe u traganje za njom, a kako je naveo oseća da je ona živa

Dalibor kaže da je teško brojati dane koji prolaze ne znajući kako je Ilinka niti gde se nalazi. Otac mlade Pribojčanke priznao je i jednu jako bolnu stvar za svakog roditelja, da je zabrinut i zbog svog drugog deteta, koje je kako kaže nažalost zapostavio zbog nestanka ćerke.

- Ja osećam da je živa. Sigurno jeste. Bar ne moram da brinem , jer znam da u Srbiji, u našem Priboju žive dobri ljudi. Uvek će ostati bar jedan čovek na koga se mogu osloniti i kad svi se udalje - napisao je on na Fejsbuku.

Dalibor navodi da svakodnevno pati zbog nestanka ćerke i da se nada da će se vratiti kući jer je tamo pored porodice čekaju i ljubimci.

- Moram da malo sredim zdravlje i da provedem vreme sa mojim sinom. Zapostavio sam ga. Moj sinak! A kako da budem sa njim kad moram da mu nađem i dovedem seku. I njena kuca je čeka i mačke...svi su u kući. Ne mogu više da pišem večeras. Previše sam izmoren! I ne moram vas pitati, ja znam da ste još uz moju Ilinku i mene. Bez vaše podrške mi smo igubljeni - napominje nesrećni otac.

Dalibor se zahvaljuje svima koji učestvuju u potrazi za Ilinkom i moli dobre ljude da mu pomognu ukoliko saznaju bilo šta što bi bilo od koristi kako bi se njegova ćerka vratila u svoj dom.

Podsetimo, Ilinka je nestala 12. decembra po drugi put, a na sebi je imala zelenu jaknu, sivu trenerku i crne čizme. Za Ilinkom se takođe tragalo i 30. septembra 2022. godine kada je napustila porodičnu kuću i nestala.

Tada je posle više od 24 sata potrage pronađena na visu Bić iznad Priboja u lošem stanju, zbog, kako se sumnja, trovanja prozrokovanog tabletama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija