• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

14.01.2023

09:10

I MRTVA IVANA KRIVOKAPIĆ TERETI UBICU! Boreći se za život policiji ostavila KRUNSKI DOKAZ, u toku je potraga za Albancem iz Crne Gore!

printscreen

Vesti

I MRTVA IVANA KRIVOKAPIĆ TERETI UBICU! Boreći se za život policiji ostavila KRUNSKI DOKAZ, u toku je potraga za Albancem iz Crne Gore!

Podeli vest

Jetmir Gočaj (24), planinarski vodič iz sela Vusanje podno Prokletija u Crnoj Gori, zvanično je osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić (26) iz Lovćenca

Njeno telo pronađeno je 24. decembra u iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Zbog ovog zločina Više tužilaštvo u Beogradu zatražilo je od suda da raspiše poternicu za Gočajem i odredi mu pritvor, pošto se sumnja da je on 23. decembra napustio Srbiju i vratio se u Crnu Goru.

Ovaj Albanac tereti se za teško ubistvo iz niskih pobuda, ljubomore, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Nakon što je policija prikupila snimke sa nadzornih kamera i sve dostupne tragove, sumnja se da je Gočaj usmrtio Ivanu 23. decembra 2022. godine u toku noći između 00.37 i 5.30 ujutru. Veruje se da je sa njom bio u emotivnoj vezi. Fiksirani su svi dostupni tragovi, a da li je DNK pronađen ispod noktiju ubijene njegov biće utvrđeno kasnijom analizom i veštačenjem kada Gočajev DNK bude dostupan našim istražiteljima.

Foto: printscreen facebook

 
Istog dana posle ubistva napustio Srbiju

- On je tog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari, gde je inače, boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je počeo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula. Posle toga je izašao uz stana, zaključao vrata i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - saopštili su iz Višeg tužilaštva.

Ivana dva dana nije odgovarala na telefonske pozive porodice iz Lovćenca, pa su se oni zabrinuli. Pozvali su dva njena bliska rođaka koji žive u Beogradu, pa su oni 24. decembra otišli do njenog stana. Pozvali su policiju i vlasnicu stana, koja je otvorila vrata, a unutra su na krevetu zatekli mrtvu Ivanu. Ona je navodno imala podlive na vratu i povrede oko usta, a obdukcija je utvrdila da je ubijena gušenjem.

Ivanin stan nije bio ispreturan, ništa nije ukradeno, a na komodi pored su bila i njena dva lančića, sveska i telefon, što ukazuje da je u pitanju zločin iz strasti, a ne iz koristoljublja.

Foto: Printskrin video

 
Obrisao zajedničke fotografije

Odmah po obelodanjivanju Ivanine smrti, Gočaj je na društvenim mrežama počeo da se oprašta od nje objavljujući zajedničke fotografije i poruke:

- Anđele moj. Čisto ne mogu da verujem da se tebi ovo desilo. Bićeš u mom srcu zauvek. Nek ti je crna zemlja laka, dušo moja - jedna je od napisanih poruka, a sve te objave i slike pokraj jelke je u međuvremenu obrisao, kada je video da je u medijima označen kao osumnjičeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan

pre 1 godinu

za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor. Sa predumišljajem minimalna kazna 10 godina, po meni jako jako niska kazna, doživotna sa prinudnim radom ili vešanje.

Slobodan

pre 1 godinu

Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - saopštili su iz Višeg tužilaštva. Pa zar nije registrovan na granici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija