• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

18.01.2023

10:26

PRONAĐENO TELO U BUNARU! Užas kod Trstenika VATROGASCI I POLICIJA NA TERENU

V.J

Vesti

PRONAĐENO TELO U BUNARU! Užas kod Trstenika VATROGASCI I POLICIJA NA TERENU

Podeli vest

Telo za sada nezpoznate osobe nađeno je u bunaru u mestu Tobolac kod Trestenika

Kako nezvanično saznajemo telo je pronašao meštanin i odmah obavestio policiju.

- Policija je zvala vatrogasce koji specijalni, alatima izvlače telo iz bunara- rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: Rina

Ilustracija

Još uvek nije utvrđen identitet tela koje je pronađeno.

- Nakon izvlačenja postoji mogućnost da se odmah utvrdi identitet, ali će bez obzira na to telo biti poslato na obdukciju kojom bi trebalo da se utvrdi tačno vreme i uzrok smrti - objasnio je naš sagovornik.

Foto: Informer DN

Bunar/ilustracija

Podsetimo, krajem prošle godine u selu Dolovo kod Pančeva pronađeno je telo ženske osobe u bunaru. 

- Telo su iz bunara izvukli vatrogasci. Nakon toga utvrđeno je da je reč o telu žene (76) za koju se sumnja da je izvršila samoubistvo.  Rođaci su prvi primetili da žene nema. Kako sam čuo slučajno su pogledali u bunar i primetili telo. Shvatili su da je reč o njoj. Telo su nakon nekog vremena izvukli vatrogasci - rekao je tada izvor Informera upoznat sa slučaje

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija