• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

21.01.2023

11:29

DNK ANALIZA REŠAVA MISTERIJU BEBE IZ ZAMRZIVAČA?! Zoran ne veruje da je bivša supruga bila trudna, ALI KO BI MU PODMETNUO TUĐE DETE?!

printscreen

Vesti

DNK ANALIZA REŠAVA MISTERIJU BEBE IZ ZAMRZIVAČA?! Zoran ne veruje da je bivša supruga bila trudna, ALI KO BI MU PODMETNUO TUĐE DETE?!

Podeli vest

Zoran M. (62) prijavio je u četvrtak da je u kući u Zemunu, dok je čistio stari zamrzivač, pronašao zamrznuto telo novorođenčeta, a policija zbog toga intenzivno traga za njegovom bivšom ženom Lidijom M

- Traga se za suprugom Zorana M. koja je njega i četvoro njihove dece sa kojima je živela u kući napustila prošle godine. On je rekao da ne zna gde mu je bivša supruga i da je nije video od kako je otišla - kaže izvor.

Pomislio je da je u pitanju vekna hleba, usledio je šok 

Zoran je ispričao da je njegova žena imala običaj za zamrzne hranu, tako da je čisteći zamrzivač odmotao peškir na dnu misleći da je u pitanju vekna hleba. Međutim, usledio je težak šok, to je bilo telo bebe.

- Prvo sam video glavu, a onda ručice i samo sam sve zamotao ponovo. Otišao sam u kuću kod dece. Jedva sam došao sebi da ništa ne primete - kađe nam Zoran i dodaje:

- Stariji sin je ubrzo došao kući, a njega sam čekao. Rekao sam mu šta sam video i zajedno smo pozvali policiju.

Zoran objašnjava da se trudi da bar dvoje mlađe dece koju ima zaštiti od jezivih detalja i prizora koje je on video.

Foto: printscreen

 
Čekaju se rezulati obdukcije i DNK testa 

Ne postoje saznanja da je osumnjičena, a i Zoran kaže da ne može da je optužuje, ali da mu je sve jako zbunjujuće te da samo želi da vidi rezultate obdukcije i DNK testa da bi znao kako dalje.

Prema njegovim rečima, L.M. nije bila trudna, a njihovo najmlađe dete ima 5 godina.

- Imala je problema, a koliko znam nije bila trudna. Uopšte mi nije jasno kako se sve ovo desilo - kaže naš sagovornik.

Zoran kaže da nije prvi put da se sa ženom rastavljao i na mnoge stvari je navikao, ali da će mu se ovako nešto desiti nije mogao nikada da pretpostavi.

Komšije o Zoranu sve najlepše, već je doživeo tragediju

Komšije iz ulice za Zorana imaju samo reči hvale, dok o L.M. govore da ne žele ništa da kometarišu.

- Radan je i vredan, čovek radi kao limar, o deci brine najbolje što može. Zarađuje dovoljno da svi žive lepo i normalno, tako je i decu odgajio i ćerku udao. A žena mu je posebna priča - kaže nam komšija.

Kako objašnjava, Zoranova porodica nikada nije bila podstanar.

- Njegov otac se ovde doselio još 60-ih godina. A strašnu je tragediju doživeo kao mladić kad mu se majka obesila. Ovo mu nije trebalo - kaže nam komšija.

Foto: N. Š.

 
Telo pronašao čisteći zamrzivač

Podsetimo, Zoran K. sinoć je u starom zamrzivaču pronašao telo novorođenčeta dok ga je čistio:

- Majstor mi je rekao da treba da ga skroz sredim i sve povadim da bi radio normalno i mogao da se popravlja. Tada sam video i telo u kesama i peškiru.

Čije je dete?

Zoran kao poslednju mogućnost ostavlja i da je neko ostavio tuđe dete u zamrzivaču, ali mu to ne deluje nimalo realno.

- Nema ko to da uradi, jedino da priđe sa ulice i ostavi dete tu. Ko bi uopšte znao gde nam se nalazi zamrzivač? - kaže naš sagovornik.

Zamrzivač se nalazi u odvojenoj prostoriji kuće, te Zoran smatra da može svašta da bude u pitanju, ali ističe da koliko on zna, taj zamrzivač su koristili samo on i njegova bivša žena L.M.

Naložena je obdukcija koja će pokazati da li je u pitanju nasilna smrt i kako je do toga došlo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija