• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

24.01.2023

16:51

NAŠAO JE BEBU U ZAMRZIVAČU I ZANEMEO OD BOLA: Nisam ni znao da je Lidija bila trudna, pogledao bih je u oči i pitao nešto!

printscreen

Vesti

NAŠAO JE BEBU U ZAMRZIVAČU I ZANEMEO OD BOLA: Nisam ni znao da je Lidija bila trudna, pogledao bih je u oči i pitao nešto!

Podeli vest

- Nemam reči, ne mogu da poverujem da je ubila nedužno dete. Brinuo bih o tom detetu, kao što već brinem o naših četvoro dece. Voleo bih ga, čuvao i pazio. Da sam znao da je trudna, obradovao bih se kao i za svako do sada. Ja obožavam decu... Ja sam bio jedinac, želja mi je bila da imam puno dece. Mrzim samoću.. - priča vidno potreseni Zoran M. u čijem je zamrzivaču u Zemunu nađeno telo novorođenče

Istakao je i da bi želeo da je vidi i da se pogledaju oči u oči, kako bi joj rekao sve što ima. 

Kako kaže, nikada nije mogao ni da pretpostavi da ona to može da uradi.

- Živeo sam sa njom 27 godina, nisam mogao ni da zamislim da je mogla da uradi ovakvu stvar. Stalno se pitam kako je moguće da neko uradi tako nešto? - priča Zoran.

Istakao je i da kada se žena porodila 2016. godine, kako smo saznali iz Tužilaštva, bio u Malom Požarevcu sa decom.

- Zajedno sa decom odlazio sam u Mali Požarevac, uglavnom smo tamo išli leti da pomažemo mom oci koji je živeo tamo. Ali ne mogu tačno da se setim, trenutno sam u velikom šoku - kaže Zoran.

Foto: printscreen

 

Istakao je i da nije video stomak, te da uopše ne zna kada je bila trudna sa tom bebom.

- Ja ne znam kada je ona bila trudna, a opet kada je bila trudna sa poslednjim detetom nismo znali do sedmog meseca, zato što je ona malo punija - dodaje naš sagovornik.

Napominje i da ne zna da li je imala neki strah koji je možda naveo da učini ovakvu grozotu, ali da ne postoji stvar koja može da je opravda.

- Ne osećam se dobro od dana kada sam to video. Nikada neću zaboraviti taj prizor. Dete je bilo toliko malo, siguran sam da je u pitanju novorođenče. Toliko je bila laka, malena beba, kažem vam kao vekna hleba - priča drhtavim glasom Zoran.

Kako kaže, prvo dete je umrlo u stomaku.

- Naše prvo dete je preminulo u Lidijinom stomaku, znala je koliko mi je bilo teško. Šokiran sam.

Podsetimo, kako je saopšteno u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušana Lidija M. (45) zbog sumnje da je neutvrđenog dana tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete.

Foto: N. Š.

 
Porodila se u kupatilu

Sumnja se da je Lidija M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola tako što je, nakon što se porodila na podu kupatila u kuće u Zemunu, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa, i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

Upravo je on i pronašao nesrećno dete kada je krenuo da čisti zamrzivač koji se pokvario.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17