• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.01.2023

17:09

ODREĐEN PRITVOR MAJCI OSUMNJIČENOJ ZA UBISTVO BEBE! Niko nije znao da je bila trudna, telo deteta sakrila NA DNO ZAMRZIVAČA!

printscreen

Vesti

ODREĐEN PRITVOR MAJCI OSUMNJIČENOJ ZA UBISTVO BEBE! Niko nije znao da je bila trudna, telo deteta sakrila NA DNO ZAMRZIVAČA!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvor Lidiji M. (45), osumnjičenoj da je tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete

Pritvor joj je određen zbog opasnosti od bekstva i zbog uznemirenja javnosti, potvrdila je za Tanjug portparol ovog suda Tatjana Matić. Osumnjičena je ranije u tužilaštvu iznela svoju odbranu. Po prijemu odbukcionog zapisnika i utvrđivanja uzroka i vremena smrti, biće odlučeno o daljem postupanju.

Sumnja se da je Lidija M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući na navednoj adresi, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAŠAO JE BEBU U ZAMRZIVAČU I ZANEMEO OD BOLA: Nisam ni znao da je Lidija bila trudna, pogledao bih je u oči i pitao nešto!
Hronika

NAŠAO JE BEBU U ZAMRZIVAČU I ZANEMEO OD BOLA: Nisam ni znao da je Lidija bila trudna, pogledao bih je u oči i pitao nešto!

- Nemam reči, ne mogu da poverujem da je ubila nedužno dete. Brinuo bih o tom detetu, kao što već brinem o naših četvoro dece. Voleo bih ga, čuvao i pazio. Da sam znao da je trudna, obradovao bih se kao i za svako do sada. Ja obožavam decu... Ja sam bio jedinac, želja mi je bila da imam puno dece. Mrzim samoću.. - priča vidno potreseni Zoran M. u čijem je zamrzivaču u Zemunu nađeno telo novorođenče

24.01.2023

16:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija