• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.01.2023

09:08

NOVI DETALJI ČEDOMORSTVA U ZEMUNU! Sumnja se da je majka živu bebu stavila u zamrzivač, otac se setio gde je tada bio

printscreen

Vesti

NOVI DETALJI ČEDOMORSTVA U ZEMUNU! Sumnja se da je majka živu bebu stavila u zamrzivač, otac se setio gde je tada bio

Podeli vest

Žena L. M. (45) osumnjičena je za ubistvo svoje bebe, koju je, kako se sumnja, odmah po porođaju pre sedam godina zamotala u peškir i kese i živu stavila u zamrzivač u kući u kojoj je živela u Zemunu!

L. M., za kojom je policija tragala od četvrtka kada je njen bivši suprug Z. M. dok je čistio zamrzivač u svom domaćinstvu pronašao zaleđeno telo deteta, uhapšena je u ponedeljak i osumnjičena da je svoje novorođenče lišila života u leto 2016. godine.

Foto: printscreen

L.M. osumnjičena da je živo novorođenče stavila u zamrzivač

- Sumnja se da je L. M. lišila života svoje novorođenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga u Zemunu - naveli su u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje vodi istragu.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

Prema navodima tužilaštva osumnjičena je odlučila da iznese svoju odbranu, ali šta je tačno rekla još uvek nije poznato

- Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo da se okrivljenoj odredi pritvor da ne bi uticala na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti. Po prijemu odbukcionog zapisnika i utvrđivanja uzroka i vremena smrti, biće odlučeno o daljem postupanju - dodaje se u saopštenju.

Jezivo otkriće dogodilo se kada je Z.M. našao telo bebe u zamrzivaču u kući u kojoj živi sa svoje četvoro dece. 

- L. M. je porodicu napustila u maju prošle godine. Ne želim da upirem prst ni u koga, ali niko sa ulice nije mogao tu da uđe i ostavi bebu u zamrzivaču - rekao je ranije za Informer Z.M.

Foto: N. Š.

 

Nakon što su juče stigle crne vesti, Z. M. kaže da se potpuno slomio i da ne zna šta će od sebe.

- Ustao sam i razmišljam da li da se umijem ili ubijem! Ne mogu da dođem sebi nakon što sam video da je moja bivša žena prvo bila trudna, a onda i ubila dete pre sedam godina - rekao je potresni čovek za medije i dodao da mu je život uništen.

Kako je objasnio kada je "vratio film" unazad, ona je u leto 2016. ostala sama u kući.

- Sa decom sam tada bio u drugom gradu gde imamo kuću. Deca su bila na raspustu, a ona je ostala sama. Verovatno se to sve tada desilo, jer ona nije mogla da se porodi u kupatilu, a da je neko od nas bio tu. Primetili bismo to - kaže on.

Foto: N. Š.

 

Prema njegovim rečima niko nije primetio od njih da je trudna, a kamoli da se porodila, a nije se ni čudno ponašala koliko se seća.

Z.M. je za Kurir rekao da još uvek nije dobio DNK rezultate koji bi pokazali da li je on otac ubijene bebe.

- Meni je zaista teško i da je beba moja i da nije. Ne mogu da poverujem da je tako nešto uradila i da živi s tim. Ona je  tri godine nakon ovog jezivog događaja, rodila naše najmlađe dete  - kazao je očajan je Z. M.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAŠAO JE BEBU U ZAMRZIVAČU I ZANEMEO OD BOLA: Nisam ni znao da je Lidija bila trudna, pogledao bih je u oči i pitao nešto!
Hronika

NAŠAO JE BEBU U ZAMRZIVAČU I ZANEMEO OD BOLA: Nisam ni znao da je Lidija bila trudna, pogledao bih je u oči i pitao nešto!

- Nemam reči, ne mogu da poverujem da je ubila nedužno dete. Brinuo bih o tom detetu, kao što već brinem o naših četvoro dece. Voleo bih ga, čuvao i pazio. Da sam znao da je trudna, obradovao bih se kao i za svako do sada. Ja obožavam decu... Ja sam bio jedinac, želja mi je bila da imam puno dece. Mrzim samoću.. - priča vidno potreseni Zoran M. u čijem je zamrzivaču u Zemunu nađeno telo novorođenče

24.01.2023

16:51

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17