• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

30.01.2023

14:03

JEZIVA SLIKA NA MESTU GDE JE POGINUO MLADI NOVOSAĐANIN! Od kamiona u koji je udario ostala gomila lima

S.K.

Vesti

JEZIVA SLIKA NA MESTU GDE JE POGINUO MLADI NOVOSAĐANIN! Od kamiona u koji je udario ostala gomila lima

Podeli vest

Na mestu u novosadskom Novom naselju, gde je sinoć oko 23 sati, poginuo Marko L.(21) iz Novog Sada, kad se svojim vozilom marke „tojota jaris" velikom brzinom zakucao u parkirani kamion, i danas pre podne je bila jeziva slika.

Markov automobil, koji je potpuno izgoreo, odnesen je sa mesta nesreće, a od kamiona u koji je udario ostala je samo gomila lima

- O jezivoj saobraćajnoj nesreći danas svedoči potpuno izgoreo kamion u koji je sinoć udarila "tojota" a kojom je upravljao nastradali Novosađanin - kaže  sagovornik Informera. 

Foto: S.K.

 

Kako saznajemo, još uvek se vodi istraga o tome šta je prethodilo strašnoj tragediji.

- Još uvek se pouzdano ne zna šta se desilo, odnosno zašto je mladić izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u kamion koji je bio parkiran na završetku Bulevara vojvode Stepe. Preptostavlja se da je Marko trebalo da na raskrsnici skrene ka Bulevaru kneza Miloša - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima mesto na kom se tragedija dogodila je nezgodno jer se dva bulevara ukrštaju pod pravim uglom.

Teretna vozila se već dugi niz godina parkiraju u ovom delu „ slepog" završetka Bulevara vojvode Stepe, a mladić je to verovatno znao. Čudno je da nema tragova kočenja - kaže za Informer izvor upoznat sa ovom nesrećom.

Foto: printscreen/nsuživo

 

Telo mladića je pronađeno ugljenisano, ali da se radi o Marku potvrdio je njegov otac V.L. inače lokalni biznismen.

On je, slomljen bolom i tugom, samo kratko rekao da već "sprema sahranu sinu", kao i da je automobil koji je izgoreo u vlasništvu njegove firme.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija