• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.02.2023

09:34

UHAPŠENA OPASNA "MANEKENKA"! Harala po buticima u Kruševcu, Kraljevu, Kragujevcu... UVEK NA ISTU FORU

Pixabay

Vesti

UHAPŠENA OPASNA "MANEKENKA"! Harala po buticima u Kruševcu, Kraljevu, Kragujevcu... UVEK NA ISTU FORU

Podeli vest

Osnovni sud u Čačku izrekao je kaznu od jedne godine zatvora Kraljevčanki S. M. (25) zbog produženog krivičnog dela krađe. U presudi se navodi se da je završila pet razreda osnovne škole, bez zanimanja je i neudata, a zbog raznih krađa već je osuđivana 11 puta u osnovnim sudovima Novog Pazara, Raške, Kruševca, Kraljeva i Kragujevca.

Osuđena S.M. je u Čačku u maju prošle godine počinila dve krađe zbog kojih joj je određena jednogodišnja robija.

- Najpre je ušla u butik na čačanskoj zelenoj pijaci, gde je isprobavala tekstilnu robu, majice i druge odevne predmete i od prodavačice stalno zahtevala da je uslužuje sa robom. Posle izlaska iz kabine kazala je da ova odvoji svu robu koju je probala i da će je kupiti, ali kad naknadno dođe sa majkom kako bi platila. Dok je prodavačica donosila robu na probanje okrivljena je iskoristila njenu nepažnju i ukrala joj novčanik sa drvene stalaže u kome je bilo 12.000 dinara, pa sa parama pobegla iz radnje - potvrđeno je za agenciju RINA.

Foto: Printscreen / društvene mreže, Pixabay

 


Dve nedelje kasnije, a bio je 31. maj, okrivljena je u butiku robne kuće „Partizanka” u centru Čačka razgledala kapute i zimske jakne, pa je jednu jaknu isprobala.

Foto: Printscreen Pink

 

- Tada je u radnju ušla druga mušterija kojoj je prodavačica posvetila pažnju, a okrivljena je iskoristila trenutak i iz tašne radnice, odložene upravo na strani gde su bile jakne, ukrala novčanik sa 8.000 dinara i 60 evra. I tu je na kraju ispričala istu priču kako će doći sa majkom da plati jaknu i onda pobegla sa ukradenim parama - rekao je izbor upoznat sa slučajem.


Međutim, inspektori su joj ubrzo ušli u trag.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija