• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2023

19:54

PUCAO U GOSTA, PROMAŠIO GA, VRATIO SE U KAFIĆ I BACIO BOMBU! Potvrđena optužnica protiv napadača iz Inđije

printscreen

Vesti

PUCAO U GOSTA, PROMAŠIO GA, VRATIO SE U KAFIĆ I BACIO BOMBU! Potvrđena optužnica protiv napadača iz Inđije

Podeli vest

Zorana R. (24), uhapšen je zbog sumnje da je pucao u kafiću u Inđiji, potom bacio bombu, a sada je potvrđena optužnica protiv njega .

Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu koju je tužilaštvo podiglo protiv Zorana R. (40) iz Putinaca kod Rume, okrivljenog za pokušaj ubistva i nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto: printscreen

 

On se tereti da je 26. maja prošle godine pucao u Dragana K. (42), a potom bacio bombu na kafić u Inđiji, prenosi Sremskomitrovački portal.

Podsećamo, Zoran R. je krajem maja prošle godine usred dana pucao u Dragana K. (42) koji je sedeo u kafiću. To je učinio pred brojnim očevicima, a kako se vidi na snimku, nije nosio nikakvu "kamuflažu" i odmah je identifikovan. Nakon pucnjave, vratio se i bacio bombu u isti taj lokal, u koji je u međuvremenu utrčao Dragan koji je bio meta.

Četrdesetdvogodišnjaku je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Inđiji, a potom je prevezen u Kliničko bolnički centar Vojvodina gde su mu konstatovane lake telesne povrede.
Osim četrdesetdvogodišnjaka, niko od zaposlenih niti gostiju nije povređen.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Iako su snimci šokantnog nasilja na kojima se vidi kako Zoran R. dolazi u kafić i iz pištolja puca na gosta, a potom se vraća na isto mesto i u kafić baca bombu, brutalnošću zgrozili javnost, mladićev otac u ekskluzivnoj izjavi za portal Informer.rs tvrdi da je istina drugačija...te da je njegov sin sve to uradio kako bi zaštitio svoju porodicu.

- Pre nekoliko dana, taj napadnuti i još jedan momak, naoružani kalašnjikovima presreli su ga na putu dok je išao na posao...Izvukli su ga iz kola, pretukli ga i najgore ponižavali. Tada su mu oduzeli automobil i zapretili da će ukoliko im ne donese 4.000 evra upasti u našu kuću i svašta uraditi, ispričao je Mirko R.(44) uz opasku da ne pokušava opravdati ono što je Zoran uradio, već da samo želi da se zna prava istina i povod svemu tome.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija