• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

20.03.2023

15:35 >> 15:41

DETALJI JEZIVE NESREĆE U VRANJU! Sleteo sa puta, udario u zaštitnu ogradu, pa se prevrnuo MLADIĆI ISPALI IZ VOZILA JEDAN NASTRADAO

printscreen

Vesti

DETALJI JEZIVE NESREĆE U VRANJU! Sleteo sa puta, udario u zaštitnu ogradu, pa se prevrnuo MLADIĆI ISPALI IZ VOZILA JEDAN NASTRADAO

Podeli vest

Makedonac N.V. (25), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Vranju, dok je njegov prijatelj sa kojim je bio u vozilu lakše povređen!

Kako smo nezvanično saznali, saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 17 sati u Ulici Partizanski put u Vranju, kada je automobil marke "volkswagen golf" sleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu. 

- Od siline udarca automobil se okrenu, a potom prevrnuo na krov. Prilikom prevrtanja, navodno oba mladića ispala su iz vozila. N.V. je od zadobijenih povreda preminuo na mestu nesreće, dok je njegov prijatelj zadobio povrede - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: rina

Ilustracija

Pretpostavlja se da je N.V. upravljao vozilom, ali s obzirom da su obojica ispala iz vozila, istragom će biti utvrđeno ko je upravljao automobilom.

Povređeni maldić zadobio je lake telesne povrede dok je telo N.V prevezeno na obdukciju.

Dok je policija obavljala uviđaj deo puta je bio zatvoren, te su se vozila preusmeravala na druge putne pravce. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija