• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.03.2023

09:18

NIKADA NIJE BILA KOD LEKARA, U VRTIĆU NITI JE UPISANA U ŠKOLU! Otac ju je ostavljao samu iza zaključanih vrata ko zna koliko dugo

printscreen

Vesti

NIKADA NIJE BILA KOD LEKARA, U VRTIĆU NITI JE UPISANA U ŠKOLU! Otac ju je ostavljao samu iza zaključanih vrata ko zna koliko dugo

Podeli vest

Devojčica (8), koju je, kako se sumnja, otac Uroš P. držao zaključanu u stanu u naselju Mirijevo na Zvezdari, pretpostavlja se da nikada nije vođena kod lekara, ali ni da nije išla u vrtić kao i da nije bila upisana u školu!

Uroš P. uhapšen je danas zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela nasilje u porodici. Sumnja se da je on držao svoju osmogodišnju ćerku zatočenu u stanu na Zvezdari, kao i da ju je zanemarivao. Takođe, on se sumnjiči i da je tukao emotivnu partnerku I. L. (48). 

Jeziv slučaj zanemarivanja deteta otkriven je kada ga je pretučena partnerka I.L. prijavila policiji i rekla da Uroš u stanu držu zaključanu ćerkicu. 

Devojčica je nađena kako spava u kadi, delovala je uplašeno, zapušteno i neuhranjeno. Ona je trenutno u bolnici u Tiršovoj i o njoj vode računa lekari. 

"Devojčica je primljena radi rehidratacije i realimentacije, odnosno uspostavljanja normalne ishrane. Ona joj je neophodna zbog stanja u kom je pronađena - rekli su za medije u ovoj ustanovi.

Foto: Zoran Sinko

Spavala u kadi

Prema navodima medija, koji dva dana izveštavaju o ovom nezapamćenom slučaju, devojčica nikada nije bila kod lekara na pregledu, nije krenula u školu, niti je izašla napolje.

" Uopšte je nismo videli, čuli smo neke zvuke i prijavljivali policiji ali nikada ga nisu zatekli tu. Policija i kada je dolazila verujem da nije mogla tek tako da obije vrata, a iz stana se u tim trenucima ništa i nije čulo. Ko zna možda se nesrećno dete i plašilo da vrisne ili da se zapalače kada čuje da neko lupa na vratima - rekao je ranije jedan od komšija. 

On je dodao da samim tim dete nije išlo nigde iz stana. 

- On je tu podstanar oko 10 godina nikada devojčicu nismo videli što znači da verovatno nije išla ni u vrtić. Pitanje je i da li je ikada vodio kod lekara. A o školi i da ne pričamo. P avideli bi u nekom trenutku dete kao što viđamo i ostalu decu - rekao je komšija. 

Foto: Zoran Sinko

Devojčica okružena smećem

Uroš Pašajlić, otac koji je godinama držao ćerku zatočenu u stanu, uhapšen je u stanu na Karaburmi.

- On je uhapšen u štek stanu na Karaburmi. Krio se kod jednog prijatelja koji je takođe poznat po problematičnom ponašanju - kaže izvor.

Kako smo ranije izveštavali pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su ga zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela nasilje u porodici. Sumnja se da je on držao svoju osmogodišnju ćerku zatočenu u stanu na Zvezdari, kao i da ju je zanemarivao. Takođe, U. P. se sumnjiči da je tukao četrdesetsedmogodišnju emotivnu partnerku

Nakon hapšenja osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Foto: printscreen

 
Jeziv slučaj otkriven nakon prijave 

Podsetimo,jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž Pašajlić brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama izjavila je da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

- Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L, osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom - kaže izvor.

Devojčica (8) koju je Pašajlić do pre tri dana godinama držao zatočenu u stanu, kao roba, bila je u veoma teškom stanju kada ju je našla policija. Dete je po dolasku u bolnicu bilo dehidrirano, izgladnelo i zapušteno, a kada su je videli svi dežurni doktori su - zaplakali!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija