• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2023

15:21

(FOTO/VIDEO) SAMO DA MU SE NASISAM KRVI, MAKAR IŠAO 100 GODINA NA ROBIJU! Deda ubijene Nevene: Nisu mi dali, držali me!

N. Š.

Vesti

(FOTO/VIDEO) SAMO DA MU SE NASISAM KRVI, MAKAR IŠAO 100 GODINA NA ROBIJU! Deda ubijene Nevene: Nisu mi dali, držali me!

Podeli vest

Nenad P., deda ubijene Nevene P.(16) iz Ripnja kaže da bi presudio Stojanu Iliću (38), koji mu je ubio unuku!

- Bio je tu, popio kafu. Nismo rod, ali smo se družili. Niko nije sumnjao u njega. Ja sam otišao za Beograd, nisam bio tu. Kada sam se vratio, čujem ovde na okretnici gde je problem. Da je uhvatio Nevenu, ubacio u kola i izbo. Da sam bio tu, ja bih ga ubio odmah! Džaba, kada nisam bio tu" - priča Nenad P., deda ubijene Nevene (16) iz Ripnja.

On tvrdi da se njegova unuka nije družila sa Stojanom.

- Ma jok, bre. Kao prijatelji su bili, dođe, popije kafu, ovamo, onamo. On ima 40 i kusur godina, pa da se druži sa devojčicom od 16?! To je malo van pameti. Moje unuke nisu išle kod njega. Nevena je išla sa njegovom ćerkom zajedno u školu. Ne pamtim da je njegova ćerka dolazila kod njega - kaže Nenad i dodaje: Bio mi je unuk, sišao da kupi neke baterije. Dok je on sišao da kupi baterije, on je upalio auto i odvezao Nevenu. Ko je sumnjao u ovo? - žali deda devojčice što nije bio prisutan u vreme krvavog pira koji je počinio Stojan nad njegovom porodicom.

Foto: N. Šević

Deda devojčice i rođaci u porodičnoj kući u Ripnju

Nevenin deda navodi da je Stojan ranije bio dobar dečko.

- Bio je dobar dečko, ali ovo je sad... Nije smeo ništa dok sam ja bio tu. Ko se nadao? Ja sam sinoć hteo da ga ubijem kada su ga doveli po neke stvari. Bio je blindirani auto, policija. Nisu mi dali da idem, držali me - kaže Nenad.

Otkriva i kako se Stojan ponašao tokom hapšenja.

- Ma, kakvi da se on kaje! Taj je bio na robiji u Valjevu dve i po godine. Uhvatili ga jer je čoveku koji je prodao kravu oteo pare. Ja kažem samo da ga vidim, ne žalim da idem 100 godina na robiju. Koliko god da živim, samo da mu se ja nasisam krvi! - dodaje Nenad.

Za ubijenu unuku priča da je bila prelepa.

- Unuka je bila kao lutka, neopevana. Samo da vidiš kako je bila lepa. Tek došla, bila u Kruševcu tri meseca kod majke. I došli u subotu da budu tu do Uskrsa. I, eto, šta se izdešava. Kažem ne dao Bog da sam bio ovde... 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dobrivoje

pre 1 godinu

Ko je stavio ovaj naslov veci je bolid od dede,ako je deda ovo i rekao

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija