• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Stojadinović

09.05.2023

14:21

OCU I MAJCI UBIO ĆERKU I SINA POLICAJCA, ONI ZAVAPILI: Hoćemo da ubicin otac odgovara, ON GA JE NAORUŽAO (VIDEO/FOTO)

Zoran Sinko

Vesti

OCU I MAJCI UBIO ĆERKU I SINA POLICAJCA, ONI ZAVAPILI: Hoćemo da ubicin otac odgovara, ON GA JE NAORUŽAO (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Strašna tragedija zadesila je podoricu Panić, oca Sašu i majku Zoricu, koji su u bestijalnom naletu masovnog ubice ostali bez bez oba deteta. Počinivši masovno ubistvo, Uroš Blažić pokosio je rafalima mladog policajca Milana Panića (21) i njegovu rođenu sestru Kristinu(19). Oni su zločincu bili krivi samo zato što su se našli na putu njegovog krvavog pira.

Teško nalazeći reči između suza za izgubljenom decom, majka i otac zavapili su za pravdom. Ali oni pri tome nisu mislili samo na ubicu Uroša Blažića, koji je tri sela ali i celu Srbiju zavio u crno, već i na njegovog oca, koji je kako oni kažu, ponajviše odgovoran za ovaj stravični zločin.

- Ko čuva te ljude odakle im oružje i zašto će njemu toliko oružje. Pitam policajca ima li on pravo da kao vojno lice drži toliko oružje, a on mi odgovara, da nema pravo. Pa ko ga onda štiti-zavapila je koz suze majka Zorica ljubeći sliku ubijene dece.

Porodica Panić, otac Saša i majka Zorica smatraju da zbog težine zločina nije dovoljno da samo Uroš bude u zatvoru, već da bi teže posledice trebalo da snosi i njegov otac koji ga je naoružao i time otvorio puta prema zločinu.

Foto: Zoran Sinko

 

- Nije istina da se moj sin posvađao s ubicom. On je prvo pobio ljude u Orašju, a posle je išao redom i ubijao ko mu se nađe na putu. Moj sin se nije s njim posvađao, to je netačna informacija. Ko god mu se našao na putu on je ubijao. Prošao sa tuda, video da su ljudi radili ogradu, stao je i pucao i u njih. Nisu se s njim posvađali, samo je pucao- kaže otaca Saša opisujući brutalni zločin rečima koji kidaju dušu

- Stao kod škole izašao je iz kola i pokosio ih. Jednim rafalom, pa kad je čuo jauke opet se vratio i ubio ih drugim rafalom. To je jedina istina. Samo tražim da zvaničnici dođu kod mene i da mi objasne ko štiti ove ljude i kako mogu da drže ovoliko oružje kod kuće.

Foto: Zoran Sinko

 

Teško dolazeći do reči otac Saša nije krio da je za svog sina imao velike planove.

- Ja sam voćar sinu sam kupio traktor da radimo zajedno, zaposlio sam ga u ministarstvu i sad ovo. Zašto nekome služi toliko oružje, jel da se njime ubija narod. Da li smo na Kosovu i da jesmo ne bih mogao ni Šiptara da ubijem, a kamo li svoj narod. Hoću da ih zatvore sve. Ne samo Uroša, otac mu je dole imaju oni još oružja. Evo u selu se piše peticija hoćemo da ih iselimo iz Dubone, celo selo hoče da ih iseli- rekao je neutešni otac Saša dodajući da je Uroš pre nekog vremena neleteo motorom na policajca, da ga je čak i udario, ali da mu je njegov otac sve sredio. Nekažnjen na slobodi imao je otvoren put prema još težem zločinu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 11 meseci

Monstrum ubica, ima više krivičnih prijava, a ni jednu presudu - osudu.... ko mu je pored oca, uvek pružao protekciju od nadležnih organa, pomaganje ubici je saučesništvo

Stojan

pre 11 meseci

Apsolutno je ojadjeni covek u pravu: Pored psihopate i teskog monstruma i bolesnika, koji pobi toliko nevinih, mora neizostavno da krivicno odgovara i bude procesuiran i taj monstrum-otac koji je omogucio da mu bolesnik iz kuce zloupotrebi smrtonosno oruzje na najgori nacin. Sta ce njemu u kuci toliko oruzja? Kakav je to umisljeni mozak? Protiv koga je mislio da ratuje? Kad su toliko bili naoruzani i spremni za ubijanja,sto ne odose u Ukrajinu i Donbas?

JESTE LI VI MAJKA? VIDITE, JA VIŠE NISAM: Reči majke policajca i njegove sestre koje je ubio Uroš Blažić paraju dušu
Hronika

JESTE LI VI MAJKA? VIDITE, JA VIŠE NISAM: Reči majke policajca i njegove sestre koje je ubio Uroš Blažić paraju dušu

"Jeste li majka? Vidite, ja više nisam... Znate li zašto? Jer sam izgubila oba oka, moja dva deteta, oba za noć. U sekundi..." Ovo su prve i jedine reči koje je izustila neutešna majka Zorica Panić, iz sela Dubona, čijeg je sina Milana i ćerku Kristinu u noći između četvrtka i petka, iz vatrenog oružja, usmrtio komšija Uroš Blažić (21).

06.05.2023

13:04

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija