• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

28.05.2023

21:55

OVO JE DOSAD NEVIĐENA SLIKA JOVANA VUKOTIĆA! Krio se od kamera, a javno se ljubio samo sa jednom manekenkom!

Danica Ćuruvija

Vesti

OVO JE DOSAD NEVIĐENA SLIKA JOVANA VUKOTIĆA! Krio se od kamera, a javno se ljubio samo sa jednom manekenkom!

Podeli vest

Pre osam i po meseci u Istanbulu je ubijen Jovan Jovica Vukotić (42), vođa "škaljarskog klana", a informer. rs je došao u posed jedne od njegovih retkih fotografija.

Vukotić je izbegavao kamere, a u medijima je objavljivano nekoliko njegovih fotografija.

Osim fotografije iz policije, u štampi su osvanule samo dve njegove fotografije sa manekenkom Dejanom Živković, kojom je svojevremeno bio u vezi.

Jovan Vukotić je ubijen 8.septembra prošle godine u Istanbulu dok se vozio ka tržnom centru u Bešiktašu, naočigled svoje trudne supruge Maše M. (24). Dvojica napadača na motociklima otvorili su vatru na automobil a potom pobegli. Ispalili su ukupno pet hitaca u Vukotića. Desetak dana kasnije, uhapšena je grupa crnogorskih i turskih državljana zbog sumnje da su odgovorni za to ubistvo. 

Foto: D. Ćuruvija

Jovan Vukotić snimljen na jednom porodičnom skupu

U januaru je obelodanjeno da je u Turskoj podignuta optužnica za njegovo ubistvo. Na optužnici se nalazi 16 osoba, uključujući Radoja Živkovića, rođak Radoja Zvicera,kao i Zdravka Perunovića. Optuženima se stavlja na teret ubistvo, formiranje kriminalne organizacije i falsifikovanje dokumenata.

Jovan Vukotić je sahranjen je na groblju u selu Čevo, kod Cetinja, gde je pokopan i njegov otac Veselin Vesko Vukotić (69), koji je ubijen 2019. u obračunu dva zavađena kotorska kriminalna klana. Veselinov ubica i njegov saučesnik još nisu nađeni. Ubica je ispalio šest hitaca Vukotiću u grudi.

Sahrana Jovana Vukotića protekla je uz velike mere bezbednosti, uz prisustvo porodice i prijatelja. Na sahrani nije bio Igor Vukotić, rođeni Jovanov brat, koji je 11 godina u bekstvu.

"U laži su kratke noge, a u izdaji je prljava duša"

Njegova nevenčana supruga Maša M. je na šestomečni pomen dala čitulju u jednom podgoričkom listu, u kojem se očigledno krije i skrivena poruka neprijateljima.

- Nakon pola godine bol zbog gubitka ne jenjava. Teši me saznanje da su tvoja ljubav i dobrota ovekovečeni dobrim delima kako prema svojim najmilijima tako i prema svom narodu. I dok se u nesreći otkrivaju, sreća se ne može kupiti novcem za koji je prodat obraz. U laži su kratke noge, a u izdaji je prljava duša. Dok i poslednji grumen zemlje spokojno stoji u tvom rodnom Čevu, obraz i čast ćeš imati! Volimo te. Zauvijek tvoji - napisala je u čitulji Vukotićeva nevenčana supruga Maša M. (24), koja je stavila i imena njihove ćerkice i sina, rođenog nakon Vukotićeve smrti.

Vukotić je iza sebe ostavio majku, bivšu suprugu I. V.,sa kojom ima dvojicu punoletnih sinova i brata Igora, koji je u bekstvu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija