• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.06.2023

12:24

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA GORANA DŽONIĆA! Tužilaštvo nema dilemu, dokazano da je izvršio TROSTRUKO UBISTVO!

Tanjug

Vesti

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA GORANA DŽONIĆA! Tužilaštvo nema dilemu, dokazano da je izvršio TROSTRUKO UBISTVO!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo zatražilo je doživotnu kaznu zatvora za Gorana Džonića iz sela Moravac zbog trostrukog ubistva.

Analizom svih dokaza izvedenih na glavnom pretresu, nesumnjivo je utvrđeno da je Goran Džonić učinio krivično delo ubistvo kao i nedozvoljeno posedovanje oružja - rekla je u završnoj reči viša javna tužiteljka Tatjana Stevanović.

Dokazano je da je lišio života više lica, odnosno Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić, kao i da je neovlašćeno držao oružja kojim je lišio života porodicu Đokić.

Tokom suđenja je više puta menjao iskaze.

Za novac pronađen u dvorištu je tvrdio da su ga njegove komšije, braća Miloševići tu zakopali, koji su ga navodno i naterali da počini ovo delo. Međutim, kasnije je promenio iskaz i rekao da Miloševiće uopšte ne poznaje.

U toku noći između 26. i 27. septembra zabeleženo je kretanje Đokićevog "pasata" kao i skutera kojim se Džonić odvezao sa lica mesta.

Takođe je utvrđeno da je municija nađena na mestu zločina pripadala pištolju "bereta" koji je Džonić neovlašćeno držao u stanu svoje supruge, a kojim je, kako je takođe utvrđeno, počinjen zločin.

Pretresom njegove kuće u Moravcu pronađen je novac, kao i skuter, koverta sa novcem koji potiče iz menjačnice Gorana Đokića, a na kojoj su nađeni i otisci Gorana Džonića.

Utvrđeno je i da je bio u potpunosti uračunljiv.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 10 meseci

Da li je moguće da čovek bude tako glup, bolestan, lud, bezosećajan...šta li? Zbog 10.000 evra ubiti brata i njegovu porodicu?? A zatim čučati u zatvoru do kraja života? Sve to zbog 10.000 evra? Jesu velike pare, ali ode čovek u inostranstvo nekoliko meseci i zaradi ... i eto! Svi srećni! Ovo ne može da smisli normalan čovek!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija