• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic.rs

04.12.2023

14:04

Beba pala i slomila vrat! Užas kod Žitišta - Majka ostavila dete i otišla da se kocka!

Shutterstock

Vesti

Beba pala i slomila vrat! Užas kod Žitišta - Majka ostavila dete i otišla da se kocka!

Podeli vest

Osmomesečni dečak iz sela Torak kod Žitišta preminuo je nakon što je pao i slomio vrat kada ga je majka ostavila samog zajedno sa troje male braće da bi otišla u kockarnicu, saznaje "Blic".

Kako nam je potvrđeno iz zrenjaninske policije, slučaj je prijavljen 27. novembra, a na licu mesta zatečeno je muško dete starosti između sedam i osam meseci bez znakova života.

- Odmah je obavešteno Više javno tužilaštvo, a po čijem nalogu je telo deteta poslato na obdukciju radi utvrđivanja kako je došlo do smrti. Takođe je obavešten i Centar za socijalni rad - potvrđeno je za "Blic".

Majka otišla da se kocka

Kako saznajemo od poznanika ove porodice, sve se dogodilo kada je majka ostavila četiri mališana starosti od osam meseci do pet godina same i otišla iz kuće.

- Majka te dece je navučena na kocku, nebrojeno puta su deca ostajala sama da bi ona otišla u kockarnicu. Bilo je pitanje vremena kada će se dogoditi veća tragedija - priča naš izvor upućen u čitav slučaj.

Podsetimo, još jedan stravičan zločin dogodio se pre par dana u Srpskoj Crnji kada je majka polila sina benzinom i zapalila. Više o toj vesti možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija