• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

18.07.2024

21:09

Tukao oca, majku, babu, pa bokserskim rukavicama udarao građane! Nasrnuo na policajce, pa u stanici policije napravio haos!

Shuterstock

Vesti

Tukao oca, majku, babu, pa bokserskim rukavicama udarao građane! Nasrnuo na policajce, pa u stanici policije napravio haos!

Podeli vest

Mladić S.Đ. (23) u stanu na Novom Beogradu tukao svoju majku, oca i babu, nakon čega je izašao na ulicu i nasumice bokserskim rukavicama udarao građane kojom prilikom im je naneo lake telesne povrede!

Nakon dolaska policije i započete intervencije fizički nasrnuo i na policijske službenike PS Novi Beograd! 

- Na osnovu navedenog javni tužilac je naložio da se protiv okrivljenog podnese krivična prijava za krivično delo nasilje u porodici, krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Imajući u vidi činjenicu da postoji sumnja u duševno stanje osumnjičenog koji pokazuje simptome duševne bolesti, jer se prilikom dovođenja u policijsku stanicu ponašao vrlo agresivno i pokušao da se samopovredi udarajući glavom o zid i udarajući sebe službenim lisicama koje su mu bile na rukama, u čemu je sprečen od strane policijskih službenika, na osnovu usmenog naloga javnog tužioca navedeni je smešten u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Ističe se i da je u pomenutoj bolnici izvršen preliminarni pregled na osnovu kojeg je doneta odluka da se osumnjičeni zadrži u klinici radi neuropsihijatrijskog veštačenja u skladu sa Protokolom o saradnji koji je zaključen između Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Javni tužilac je doneo naredbu za psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog i podneo predlog Trećeg osnovnom sudu u Beogradu da donese rešenje kojim će odrediti smeštanje okrivljenog u kliniku jer je to neophodno za svrhu psihijatrijskog veštačenja, koje rešenje je doneto. Nakon nalaza i mišljenja veštaka javni tužilac će preduzeti radnje iz svoje nadležnosti u skladu sa zakonom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kakve to nove bombe uvodi Putin na ratište? Zelenski priželjkuje Patriot, ali Rusija poseduje rakete koje su za njega nerešive!
Live TV

Kakve to nove bombe uvodi Putin na ratište? Zelenski priželjkuje Patriot, ali Rusija poseduje rakete koje su za njega nerešive!

Uništen ukrajinski centar za daljinsko upravljanje dronovima. PVO sistemi raspoređeni oko Putinove rezidencije. Orban poručio: Evropa misli da može da pobedi Rusiju, ali nije tako! Zelenski kritikovao Orbana! Na ovu, ali i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su filozof Boris Bratina i Đorđe Ančić, oficir RV i PVO. Uživo u program javio se i politikolog i publicistsa Andreja Lović koji je govorio o situaciji u Nemačkoj u odnosu na SAD.

18.07.2024

22:26

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam! (VIDEO)
Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam! (VIDEO)

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

18.07.2024

18:47

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija