• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2024

21:50

Policija sprečila obračun na Novom Beogradu! Uhapšeni sa pištoljima punim municije!

printscreen

Vesti

Policija sprečila obračun na Novom Beogradu! Uhapšeni sa pištoljima punim municije!

Podeli vest

Osumnjičeni Kosta K. (45), državljanin Crne Gore Miloš K. (26), Nebojša S. (47) i Miodrag P. (46) uhapšeni su zbog sumnje da su međusobno obračunaju.

Sva četvorica su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu. Sumnja se da su Kosta K. i Miloš K. bili u sukobu sa druga dva osumnjičena Nebojšom S. i Miodragom P. 

U trenutku kada su Kosta K. i njegov ortak stigli ispred lokala na Novom Beogradu, prišla im je patrola Interventne jedinice i u kaseti ispred suvozačkog sedišta otkriven je pištolj CZ sa 15 metaka.

Istovremeno, u samom lokalu su pretresena druga dvojica osumnjičenih i kod njih su pronađeni pištolji "valter" sa metkom u cevi. Zbog toga se sumnja da su nameravali da međusobno obračunaju, ali je to policija sprečila u poslednji čas, nezvanično saznajemo.

 

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su četiri muškarca kod kojih je 6. septembra 2024. godine u jednom ugostiteljskom objektu na Novom Beogradu pronađeno više komada vatrenog oružja i municije, koje su neovlašćeno nosili.

Osumnjičeni Kosta K. (45), državljanin Crne Gore Miloš K. (26), Nebojša S.. (47) i Miodrag P. (46) na saslušanju su se branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da svoj četvorici osumnjičenih odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo, a Milošu K. i zbog opasnosti od bekstva.

Naredbom o sprovođenju istrage Kosti K. i Milošu K. se na teret stavlja krivično delo Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u saizvršilaštvu, a Nebojši S. i Miodragu P. po jedno krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da su Kosta K. i Miloš K, po prethodno postignutom dogovoru, u automobilu marke „audi“, u kaseti vozila naspram suvozačevog sedišta nosili pištolj marke „CZ 99“, sa okvirom u kojem se nalazilo 15 komada metaka.

Pomenutim vozilom su se, kako se sumnja, 6. septembra 2024. godine oko 17 časova dovezli do jednog ugostiteljskog objekta na Novom Beogradu, kada su pretresom vozila policijski službenici IJ 92 pronašli navedeni pištolj.

Nebojša S. je za pojasom nosio pištolj marke „walter“, sa jednim metkom u ležištu cevi i okvirom sa 14 komada metaka, dok je Miodrag P. za pojasom nosio pištolj „walter“ sa jednim metkom u ležištu cevi i okvirom sa sedam komada metaka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija