• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blik/Dejli mejl

11.09.2024

23:23

Misicu iz Srbije istranžirao muž! Lepu Kristinu (38) suprug sekao testerom pa samleo u blenderu (FOTO)

Instagram

Vesti

Misicu iz Srbije istranžirao muž! Lepu Kristinu (38) suprug sekao testerom pa samleo u blenderu (FOTO)

Podeli vest

Telo manekenke Kristine Joksimović (38) pronađeno je u februaru u Biningenu, u blizini Bazela u Švajcarskoj, pišu portali u toj zemlji.

Njenom mužu, koji je u lokalnim medijima nazvan samo pod pseudonimom Tomas (41), Federalni sud u Lozani je danas odbio žalbu za puštanje iz pritvora nakon što je priznao da je ubio svoju ženu. 

Istraga koja je u toku danas je zaključila da postoje "konkretne indicije mentalne bolesti" u osnovi ovog slučaja.

Rekao da je ubio iz samoodbrane, a onda je otkrivena jeziva istina

 

Navodi se da je Kristinin muž tvrdio da ju je ubio u samoodbrani nakon što ga je napala nožem. Zatim je navodno rekao da je "u panici" raskomadao bivšu manekenku - sa kojom ima dvoje dece. 

 

Foto: Instagram

Manekenka i njen suprug

 

Kristinino telo pronađeno je 13. februara uveče. Istražitelji su utvrdili da je Kristina zadavljena pre nego što je umrla.

U presudi se navodi da je osumnjičeni priznao da je zadavio svoju suprugu.

Obdukcijom je konstatovano da je telo potom raskomadano u vešernici ubodnom testerom, nožem i baštenskim makazama. Delovi tela su zatim iseckani ručnim blenderom, "pasirani" i rastvoreni u hemijskom rastvoru, preneo je lokalni list "Blik".

Medicinsko-forenzički izveštaj takođe je "u suprotnosti sa njegovim opisom samoodbrane", prema švajcarskom izdanju "FM1 Tudej".

Tomas, koji je švajcarski državljanin, navodno je uhapšen dan nakon što je njene posmrtne ostatke pronašla "treća strana".

- Meni su izgledali kao savršena porodica - izjavio je jedan prijatelj za "Blik", dok se navodi da su i drugi šokirani zbog ove vesti.

Od idiličnog braka do pozivanja policije zbog nasilja

Par, koji se venčao 2017. godine, živeo je sa slikovitim pogledom iz 'prostrane dvojne kuće' u bogatoj oblasti Bazela, izvestio je "20 Minuten".

Drugi je rekao da je veza bila "mesecima u krizi", a policija je navodno prethodno prozvana zbog izveštaja o fizičkom nasilju.

 

 

Samo četiri nedelje pre nego što je ubijena, Kristina je na svom Instagram nalogu postavila slike 'bega para', prikazujući snežni pejzaž sa prozora luksuznog hotela iznad jezera Lucern.

Istražitelji su rekli da je Tomas, biznismen, pokazao "upadljivo visok nivo kriminalne energije" u njihovoj proceni.

Naveli su "nedostatak empatije i hladnokrvnosti nakon što je ubio svoju ženu"“, kao i njegove napore da prikrije njenu smrt, dodajući da je optuženi imao "sadističko-sociopatske crte". Tužioci kažu da je optuženi prethodno zadavio svoju ženu pre nego što ju je ubio, prenosi lokalni "BZ Bazel".

Manekenka sa srpskim korenima

 

Kristina, rodom iz Biningena sa srpskim korenima, navodno je prešla sa manekenstva na trenericu na modnoj pisti, inspirišući sledeću generaciju.

Između ostalog, obučavala je kandidate za mis Švajcarske da idu njenim stopama. Takođe je obučavala poslovne žene da samouvereno hodaju u svom profesionalnom ili privatnom životu.

Pobedila je na izboru za mis severozapadne Švajcarske 2003. godine i bila je finalistkinja takmičenja za mis Švajcarske 2008. godine.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTINA (@catwalkcoach)

 

 

Iste godine je osnovala agenciju za obuku i konsalting za buduće modele dok je još uvek radila puno radno vreme u IT regrutaciji.

Mnoge švajcarske poznate ličnosti i kolege bivše takmičarke za Mis Švajcarske podelile su šok zbog Kristinine smrti još u februaru.

"Toliko ćete nam nedostajati", "Užasno je, zaista sam šokirana. Mislim samo na njene dve ćerke. Bila je tako lepa i dobrodušna žena", "Dobro sam je poznavala i u potpunosi sam šokirana. Nikada u životu ne bih pomislila da će se ovako nešto desiti", prijatelji, kolege i poznanici su se oprostili od prelepe Kristine, piše Dejli mejl.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35