• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2023

21:45

Terzić: Jovanović se samoponižava i dodvorava svom šefu Đilasu

printscreen

Vesti

Terzić: Jovanović se samoponižava i dodvorava svom šefu Đilasu

Podeli vest

Kako bi opravdao tajkunske pare koje su u njega uložene, u funkciji rušenja Srbije i Aleksandra Vučića, predvodnik desnih autošovinista Miloš Jovanović se svakodnevno dodatno samoponižava i dodvorava svom šefu Draganu Đilasu., izjavio je Miloš Terzić član Predsedništva Srpske napredne stranke.

"Shodno tome, spremno se Jovanović priključio i drugosrbijanskoj ekipi slučajnih Srba iz Beograda, i kako to obično sleduje podržao "ProGlas" i stao rame uz rame sa onima koji svoje stavove ravnaju isključivo prema stavovima političkog Sarajeva, Zagreba i neretko Aljbina Kurtija.

Mada to i nije neko preveliko iznenađenje s obzirom da su u udruženom autošovinističkom poduhvatu Jovanović i Majić svojevremeno oslobađali Aljbina Kurtija, braću Mazreku, Fljoru Brovinu i pripadnike Gnjilanske grupe. Dakle, najgore teroriste optužene za najmonstruoznije zločine počinjene nad srpskim narodom na KiM. U principu, sudeći po tome, sasvim je jasno zbog čega su i jedan i drugi najveći mezimci stranih i srbofobnih ambasada, i da su i sada na istom zadatku, koji podrazumeva borbu za više stranog uticaja, Šolakovu frekfenciju i Đilasov džep.

I nema tu nikakvih ideoloških principa o kojima redovno govori Miloš Jovanović, čime pokušava da napravi zamku i prevaru za nacionalno opredeljene birače. Sve što Miloš Jovanović sprovodi, nacrtao je otporaški i dosovski kadar Srđa Popović u svom delu "Mustra za revoluciju". I vratio se Jovanović svome dosovskom jatu i pokazao svoje pravo lice, lice lažnog patriote koji je spreman da se udruži sa onima koji bi da sruše spomenik Stefanu Nemanji i kojima smeta što je Beograd, zahvaljujući Vučiću konačno postao srpski i što više nije jugoslovenski. 

Preostalo mu je još samo da krene da piše za "Peščanik" i da citira Latinku Perović i Radomira Konstantinovića, i naravno da uz Bjelogrlića pljuje po Srbiji iz Sarajeva i Zagreba kako bi se dodvorio i njihovoj čaršiji, i drugosrbijanskoj eliti, samo da bi bio primljen u to društvo, koje Srbe smatra genocidašima i koje bi sutra uvelo sankcije Rusiji. Svakako na dobrom je putu da i taj antisrpski krug zatvori. Zato je od suštinske važnosti da građani ne nasednu na šarene laže udružene pete i šeste kolone koju su ujedinili stranci, a koje zajedno predvode Đilas i Jovanović. Najvažnije je da građani Srbije budu svesni da je glas za Miloša Jovanovića glas za Đilasa i ostale slučajne Srbe, koji bi se zarad malo pažnje iz stranih ambasada, odrekli Kosova i Metohije, Republike Srpske, uveli Srbiju u NATO i proglasili nas genocidnim narodom", stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera
Crvena zvezda

Crvena zvezda otpisala još trojicu fudbalera

Šampion Srbije Crvena zvezda do kraja prelaznog roka pokušaće ili da proda ili da pošalje na pozajmice trojicu fudbalera, a prema pisanju "Mocart sporta", u pitanju su Uroš Kabić, Lazar Nikolić i Viktor Radojević.

06.07.2024

19:02

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija