• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.11.2023

15:13

Obradović radi isključivo po diktaturi Đilasa! Oglasio se Kesar!

sns.org.rs

Vesti

Obradović radi isključivo po diktaturi Đilasa! Oglasio se Kesar!

Podeli vest

Dejan Kesar, član Predsedništva Srpske napredne stranke, naglasio je da je marioneta Dragana Đilasa danas zablistala i zaslužila epitet glavne zvezde do 17.decembra.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Marioneta Dragana Đilasa je danas zablistala i zaslužila epitet glavne zvezde do 17.decembra. Do juče je tu titulu neprikosnoveno nosio Vladeta Janković ali preko noći se gazda odrekao njegovih usluga i počeo da ulaze u svog novog miljenika. Nije bez razloga.

- Obradović je poznat da radi isključivo po diktatu svoga gazde i na taj način je zaslužio mesto glave marionete. Preuzeo je od njega i cak i način na koji obećava kule i gradove, da ni on sam ne veruje u ono što kaže. Najvažnije je ne razočarati gazdu i ne ugroziti buduće poslove glavnog tajkuna. Maliciozno je kada oni koriste reč briga jer za njih briga znači punjenje sopstvenih bankovnih računa.

- Briga o deci je u praksi značila da se roditeljima mimo zakona višestruko naplate vrtići i na taj način je Beograd oštećen za tri milijarde dinara. Briga o mladima je značila da se Pionirski grad otme od Beograđana i uzme za potrebe Đilasovog rijaliti programa. Briga za Beograđane je trebala da bude izgradnja mosta na Adi, čiji je kilometar koštao 400 miliona evra. Bitno je građanima dati nešto a sebi uzeti masnu proviziju pod plastom brige.

- I sve se brige sveta za Beograd ujedinile na računima Dajrekt mediji i računima njegovog brata Gojka. Saldo svih ujedinjenih ideja je iznosio 619 miliona. I sada bi opet. Opet da sklapaju poslove sa državnim preduzećima, da izmišljaju marketinške usluge za potrebe tajkuna a da Beogradu ispostave pokvarene podzemne kontejnere.

- Zato danas svim silama želi da se vrati na vlast . Jer njegove poslovne šeme se samo na tome zasnivaju. Samo jaka pozicija na celu Beograda u liku i delu Obradovića može da mu obezbedi novi tajkunski procvat. Nasilje o kojem ovi opskurni milioneri govore je ništa više nego parodija koja se režira u kuhinji tajkuna sa Vračara. A baš njega prijavljuju za nasilje u porodici, za fizički napad na rođenog tasta a ne zaostaje ni u pretnjama policajcima. Jer kada imate milione mislite da možete sve i da svima možete da kontrolišete.

- Beograd ne želi ovakve primadone na celu svoga grada jer ih se on seća samo po gorkom ukusu. Građani ne žele ljude koji danas žive u svili i kadifi zahvaljujući njihovim porezima i doprinosima.

- Oni žele ljude koju su Beograd transformisali i koji su učinili da Beograd danas bude bolje mesto za život. Koji ne zaostaje za evropskim i svetskim metropolama. Koji se ponosi budućom organizacijom "EXPO 2027". U vreme tajkuna su se organizovale samo licitacije za prodaju zemljišta a danas se prave liste čekanja za Beograd na vodi. Koji je na ponos svima. I svi to priznaju.

- Zato ćemo 18. decembra da se probudimo u Srbiji i Beogradu koju podržava normalna i pristojna Srbija, koja želi dalji napredak i koja je odlučila da konačno ovakve lutke iz žutog pozorišta pošalje u političku istoriju. Zasluženo, izjavio je Kesar.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija