• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.01.2024

16:04

Svi do jednog! Đilasovci optužuju Srbe da su "genocidan narod"! (VIDEO)

Tanjug/N. Jovanović

Vesti

Svi do jednog! Đilasovci optužuju Srbe da su "genocidan narod"! (VIDEO)

Podeli vest

Svi vodeći i poznatiji predstavnici liste lidera SSP Dragana Đilasa, pod nazivom "Srbija protiv nasilja", verovali ili ne ali je istina - optužuju Srbe da su "genocidan narod"!?

Svi do jednog, od Dragana Đilasa, preko njegove desne ruke Marinike Tepić, nosilaca lista za beogradske i parlamentarne izbore Dobrice Veselinovića i Radomira Lazovića, pa do kandidata za poslanike Aleksandra Jovanovića Ćute, Zorana Lutovca, Biljane Đorđević... dakle, svi oni tvrde da se u Srebrenici dogodio navodni "genocid". I svi se pozivaju na Haški tribunal, za koji i vrapci na grani znaju da je politički sud koji je osnovan samo da sudi Srbima.

Ako vam sve ovo zvuči neverovatno, pogledajte i poslušajte sami:

Miloš Francuz bira da ruši Vučića umesto da brani Kosovo! (VIDEO)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija